Carbo Gain Complex Carbohydrate 908 гр Now Foods

Продукт №: G001359
Код на производителя: 2020

Въглехидратен продукт за маса

Carbo Gain Complex Carbohydrate 908 гр Now Foods e формула, съдържаща 100% комплексни въглехидрати (Малтодекстрин) с нисък гликемичен индекс. Това гарантира стабилни нива на инсулина. Въглехидратите са основният източник на енергия в човешкото тяло. Ако не си набавяте необходимото количество въглехидрати за деня, тялото ще черпи енергия от мускулната тъкан. Carbo Gain ще ви даде енергия за тежките тренировки или ще възстанови гликогеновите депа след физическа дейност. Към него можете да добавите доза протеин и да получите пълноценен заместител на едно от храненията през деня. За разлика от повечето въглехидратни продукти Carbo Gain на NOW Sports не съдържа бързи въглехидрати (моно/дизахариди) и по този начин риска от увеличаване на подкожните мазнини е минимален.


Начин на употреба: Приемайте една доза 60 минути преди тренировка и веднага след тренировка. През деня може да приемате 1-2 дози ако имате нужда от допълнително енергия или калории.


50,09 лв. 36.00лв.

Начин на приемане

Приемайте една доза 60 минути преди тренировка и веднага след тренировка. През деня може да приемате 1-2 дози ако имате нужда от допълнително енергия или калории.

Каква цел има

За покачване на мускулна маса сила и енергия.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Количество в опаковка 908 г.
Съставка Грамаж Процент
Захари 2 г 0%
Общо Калории 190 0%

За Енергийни продукти Виж всички 209 продуктa

Енергийните суплементи на първо място изпълняват роля на енергайзери и действат ободряващо и тонизиращо. Затова често се приемат преди тренировка. Енергийните продукти  ускоряват обмяната на веществата и термогенезата и са ефективна помощ при диети и начини на отслабване.

Коментари към Carbo Gain Complex Carbohydrate 908 гр Now Foods

Добави коментар
Въглехидратен продукт за маса Carbo Gain Complex Carbohydrate 908 гр Now Foods не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Енергийни продукти на NOW Foods, моля свържете се с нас на 0879202042.