Carbonox 1 кг

Продукт №: G001852
Код на производителя: crb1

Идеален източник на въглехидрати.

  • Марка:

Carbonox ™ се основава на внимателно комбинирани източници на въглехидрати , избрани в съответствие с точно определени показатели като скоростта на разграждане и освобождаване на монозахарид в кръвния поток. Пропорциите на въглехидратни източници са с различни гликемични индекси и период на освобождаване. Активните съставки на Carbonox осигуряват насищането на кръвта с енергийни съставки за период от 2 часа от време на приема на продукта.
  
Универсално приложение - създаден да посрещне нуждите и на най-взискателните потребители : преди, след и по време на изтощителна тренировка.

Carbonox ™ е продукт, който може да бъде взето след и по време на тремировка. Представлява постоянен източник на енергия за продължителни спортни упражнения. Високото съдържание на изомалтулоза и малтодекстрини гарантира поддържането на стабилно ниво на инсулин по време на тренировка , като в същото време гарантира стабилна ефективна доставка на необходимите енергийни съставки за мускулните клетки на труд.

Идеята за използване на цялостен въглехидратна формула в Carbonox ™ също се основава на предположението, че е най-бързия възможен начин с оптимално високо насищане на кръвта с монозахариди , което е толкова необходимо след изтощителни тренировки. Бързата доставка на лесно усвоими енергийни съставки в състояние на крайно изтощение на организма гарантира възможно най-високо усвояване, регенерация на организма , постигане на пикови стойности по време на т. нар. " анаболен прозорец " ( 20-40 минути след края на упражненията ) . Използването на изомалтулоза с удължено освобождаване води до по-ефективно регенериране на гликоген ресурси , тъй като глюкозата и фруктозата, освободени по време на процеса на разпад, по-ефективно възстановяват както мускулите така и гликогенните запаси в черния дроб.

За първи път на високо - ефективен въглехидратен хранителен елемент със силата на L - аргинин са добавени и  комплекс от 12 витамина.


23.64лв.
Поръчай на:

Сходни Търсения

Начин на приемане

2-4 порции дневно

Каква цел има

Въглехидратен комплекс за максимум енергия с добавянето на л-аргинин активна аминокиселина увеличава притока на кръв към мускулите, за да се снабдят те по-бързо с повече кислород, анаболни хормони и хранителни вещества.

Странични ефекти

няма

Хранителни факти

Съставка Грамаж Процент
Витамин B1 (Тиамин) 10 mg 0%
Витамин B12 (Кобаламин) 0.5 mg 0%
Витамин B2 (Рибофлавин) 0.3 mg 0%
Витамин B6 (Пиродоксин) 0.3 mg 0%
Витамин C 16 mg 0%
Витамин D 1 mg 0%
Въглехидрати 47.5 mg 0%
Захари 12.5 mg 0%
Л-аргинин 500 mg 0%

За Гейнъри (за покачване на маса) Виж всички 107 продуктa

Продуктите за покачване на мускулна маса Гейнър са протеинови Въглехидратни продукти които в тялото се разграждат до глюкоза, която попада в кръвта. Концентрацията на глюкозата в кръвта определя нивото на кръвната захар. Ниското ниво на захарта в кръвта е съпроводено с усещане за глад. Различните видове въглехидрати, респ. въглехидратни източници, влияят по различен начин върху нивото на кръвната захар, което се измерва чрез величината гликемичен индекс.

Коментари към Carbonox 1 кг

Добави коментар
Идеален източник на въглехидрати. Carbonox 1 кг не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Гейнъри (за покачване на маса) на , моля свържете се с нас на 0879202042.