Cardio Igniter - 0.315 кг.

Продукт №: G004395
Код на производителя: 16226

Продукт за покачване на мускулна маса

  • Марка:

Урсоловата киселина в състава на продукта дава възможност за отстраняване на умората при трениране и помага за покачването на мускулна маса.

Екстрактът от червено цвекло помага доставянето на кислород до мускулните клетки и повишава енергийните нива и ездръжливостта при натоварващи тренировки.

Добавени са и малинови кетони, съединения, които активно действат срещу излишните мазнини и в същото време увеличават мускулната маса и енергийните нива. Добавеният Л-карнитин също помага за изгарянето на мазнини и за прекратяването на катаболните процеси.

Бета-аланинът намалява умората и отстранява мазнините, като ги превръща в енергийни източници. Добавени са и Л-таурин е и Л-тирозин, аминокиселини, които подпомагат дейността на мозъка и ускорява възстановителния процес.

Кофеинът, карнитинът и холинът са добавени с цел да ускорат метаболитния процес като по този начин допринасят за качествената загуба на тегло.

Минералите и витаминът В1 подпомагат нервната система, дейността на сърцето и регулират баланса на течности в тялото.


119.67лв.

Начин на приемане

1 лъжица от продекта (9 грама) се смесва с 350 до 400 милилитра вода и се приема 1 или два пъти на ден, преди тренировка.

Каква цел има

  • За покачване на мускулна маса.
  • За изгаряне на излишните мазнини.
  • За подобряване на мозъчната дейност.
  • За ускоряване на възстановителния процес.

Странични ефекти

Няма.

Хранителни факти

Дози в опаковката 35
Количество в опаковка 0.315 кг.
Количестно на доза 0.01 кг.
Съставка Грамаж Процент
Kалий 224 мг. 6%
Витамин B12 (Кобаламин) 4 мкг. 67%
Витамин B6 (Пиродоксин) 7 мг. 350%
Калций 32 мг. 3%
Магнезий 51 мг. 13%
Натрий 69 мг. 3%
Фосфор 135 мг. 14%
Въглехидрати 5 гр. 9%
Общо Калории 15 0%

За Аминокиселини Виж всички 557 продуктa

Аминокиселине са осневен елемент на белтъчините в човешкото тяло.Те играят важна роля за развитието и възстановяването на организма.Основните аминокислени в белтъчините са 20 всяка една от тях си има своя специфична аминогрупа.Аминокиселини са два вида незаменими и заменими аминокиселини.Незаменимите са 8 на брои това са метионин, треонин, триптофан, левцин, изолевцин, лизин, фенилалвинин и валин.Те са незаменими понеже не се произвеждат в тялото и се налага да се взимат чрез хранителни продукти със високо съдържание на протеин както и чрез хранителни добавки или лекарства.Заменимите аминокиселини са 12 тоест те се произвеждат от тялото когато са му нужни.Най-богатите храни на аминокиселини са тези които са със високо съдържание на Белтъини-месо, риба, млечни продукти, бобови храни и др. 

Коментари към Cardio Igniter - 0.315 кг.

Добави коментар
Продукт за покачване на мускулна маса Cardio Igniter - 0.315 кг. не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Аминокиселини на , моля свържете се с нас на 0879202042.