Carinitine 3 – 128 caps.

Продукт №: G003250
Код на производителя: AL14

Фетбърнър

  • Марка:

Carnitine 3 висококачествен е продукт направен за да стимулира използването на излишните мазнини от тялото за енергия, която ще бъде изразходена с физическо упражнения от тялото на малко по-късен етап. Продуктът в съставен от 3 различни компонента чието последователно преработване от организма  гарантира удължаване на действието в по-дълъг период от време.

Освен за изгарянето на излишните мазнини Carnitine 3 се грижи и за тяхното правилно транспортиране и е особено полезен за хората със сърдечно съдови проблеми.

Продуктът може да се приема от абсолютно всеки човек  загрижен за доброто си здраве и желаещ да се избави от ненужните килограми.

Carnitine 3 съдържа три активни форми – л-карнитин тартрат, л-карнитин и ацетил л-карнитин.


99.13лв.

Начин на приемане

Препоръчителният прием на продукта е по 1-2 капсули сутрин на гладно и по 1-2 капсули около 1 час преди тренировка. За максимален ефект е желателно продукта да се използва с хранителен режим и повишена физическа активност. При сериозно затлъстяване и при спортисти, които трябва бързо да свалят килограми единичната доза от продукта може да бъде увеличена до 3-4 капсули.

Внимание: Приемайте продукта винаги на празен стомах за максимално добро действие

Каква цел има

Избавене от излишните килограми. Използването на ненужните мазнини а енергия

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 64
Количество в опаковка 128 капсули
Количестно на доза 2.00 капсули
Съставка Грамаж Процент
Л-карнитин 300mg 0%
Карнитин тартарат 300mg 0%

За Л-Карнитин Виж всички 119 продуктa

Освен за сваляне на килограми, Л-карнитин може да се използва и за сила, енергия и издръжливост. Карнитинът прави тялото по енергично. Обяснениято затова е просто и всеки занимаващ се със спорт би трябвало да го знае. Карнитинът транспортира мазнините до митохондриите, където те се използват веднага за енергия.

Коментари към Carinitine 3 – 128 caps.

Добави коментар
Фетбърнър Carinitine 3 – 128 caps. не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Л-Карнитин на , моля свържете се с нас на 0879202042.