Carni 4 Active Drink 700ml

Продукт №: G002641
Код на производителя: 12422

Освежаваща напитка

L-карнитинът е напълно естествено вещество, аминокиселина, която е активно участваща в метаболизма на мазнините и подпомага транспортирането им до митохондриите на клетките, където те се превръщат в източник на енергия. L-карнитина намалява нивото на триглицериди в кръвта, увеличава енергията и осигурява трайна издръжливост за интензивно, продължително натоварване. Той има свойствато да неутрализира млечната киселина в мускулите, резултат от прекомерно натоварване. Заедно с всички тези предимства, L-карнитинът оказва подкрепа на имунната система и подобрява концентрацията.

 

Формулата на Amix Carni 4 Active Drink е обогатена с Таурин, една от най-разпространените аминокиселини в мускулната тъкан, стимулираща централната нервна система, като повишава фокуса и концентрацията. Таурина е  силен антиоксидант, а освен това подпомага сърдечната дейност, подобрява зрението и има детоксикиращо действие на целия организъм.

 

Amix Carni 4 Active Drink включва DMAE, който насърчава мозъчната дейност и може да забави процесите на стареене.

 

Amix Carni 4 Active Drink е подходяща, ободряваща напитка за всеки,нуждаещ се от допълнителна енергия и иска да отстрани излишните мазнини по здравословен и естествен


8,40 лв. 5.00лв.

Начин на приемане

Консумирайте 1-2 бутилки дневно

Каква цел има

Освежаване  и намалява на телесните мазнини.

Странични ефекти

Няма.

Хранителни факти

Дози в опаковката 1
Количество в опаковка 700мл
Количестно на доза 700.00мл
Съставка Грамаж Процент
Л-карнитин 1200mg 0%
Протеин 1.6gr 0%
ДМАЕ 300mg 0%
Таурин 1000mg 0%

За Умора стрес Виж всички 38 продуктa

Стресът е ответна реакция на нашия организъм в борбата му да се адаптира към случващото се в живота ни. Стресът е биологичен механизъм, чрез който реагираме на всички външни дразнения - физически, психически или сензорни. 

Коментари към Carni 4 Active Drink 700ml

Добави коментар
Освежаваща напитка Carni 4 Active Drink 700ml не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Умора стрес на AMIX Nutrition, моля свържете се с нас на 0879202042.