CARNI MAX LIQUID Pure Nutrition 1000 мл

Продукт №: G007157
Код на производителя: PN7329

Течна добавка за изгаряне на мазнини

  • Марка: PURE Nutrition
  • Вкус: Зелена Ябълка, Праскова, Череша

CARNI MAX LIQUID Pure Nutrition 1000 мл е една от най-популярните и ефективни хранителни добавки за горене на мазнини. Течният CARNI MAX подпомага редуцирането на мазнините, заради особеностите на неговото действие. Л-Карнитинът пренася дълговерижните мастни киселини като триглициридите към митохондриите, основните енергийни двигатели в клетките. Там мазнините се окисляват и биват използвани като източник на енергия. CARNI MAX е ефективен суплемент, който увеличава многократно издръжливостта на тялото и жизнения тонус. Чрез процеса на използване на мазнините като източник на енергия се засилват процесите на изгаряне на излишните мазнини в тялото, увеличаване на енергията и подобряване на способността на мускулите да се справят с умората. CARNI MAX също така участва в процесите на изграждане на мускулна маса. Винаги може да включите CARNI MAX към своя суплементарен план и диета, заради допълните му качества да регулира апетита и да придава на тялото енергия и тонус при лишаването откъм храна и някои други удоволствия. Л-Карнитинът се използва признатата за най-качествена, чиста и ефективна суровина – Carnipure.

Начин на употреба:

1-2 дози от 1 до 3 пъти на ден, за предпочитане на празен стомах. Приемайте една доза задължително 30-60 минути преди тренировка. Разклатете добре преди употреба.


60.00лв.

За Л-Карнитин Виж всички 119 продуктa

Освен за сваляне на килограми, Л-карнитин може да се използва и за сила, енергия и издръжливост. Карнитинът прави тялото по енергично. Обяснениято затова е просто и всеки занимаващ се със спорт би трябвало да го знае. Карнитинът транспортира мазнините до митохондриите, където те се използват веднага за енергия.

Коментари към CARNI MAX LIQUID Pure Nutrition 1000 мл

Добави коментар
Течна добавка за изгаряне на мазнини CARNI MAX LIQUID Pure Nutrition 1000 мл не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Л-Карнитин на PURE Nutrition, моля свържете се с нас на 0879202042.