CarniLean™ 10 ампули x 25 мл

Продукт №: G002364
Код на производителя: 12020

Л-Карнитин

  • Марка: AMIX Nutrition
  • Вкус: Зелен лимон, Червен Портокал

CarniLean™ 10 ампули x 25 мл е отлична комбинация от активни съставки за изгаряне на мазнини и увеличаване на енергията в компактна и удобна ампула, подходяща за консумация навсякъде и по всяко време. Благодарение на термогенните си свойства, Amix CarniLean оптимизира резултатите по отношения на намаляване на излишното телесно тегло. Той съдържа диуретици и стимуланти, за да гарантира максимална ефективност. Amix CarniLean е идеален за хора, които искат да намалят мазнините по естествен и безопасен начин.

Основните компоненти във формулата на Amix CarniLean са:

L-карнитин (Carnipure®), който транспортира мастните киселини в митохондриите, където те се превръщат в източник на енергия. Карнитин предотвратява загубата на мускулна тъкан и стимулира производството на хормон на растежа.

L-аргинин е аминокиселина, която действа съдоразширяващо и подобрява кръвообращението. Аргинин насърчава синтеза на азотен оксид, повишава производството на хормон на растежа и стимулира изграждането на мускулна маса. Освен това, той съдейства за намаляване на мастните депа в тялото, подобрява сексуалната функция, забавя процесите на стареене, подомага функцията на черния дроб и намалява риска от сърдечно-съдови заболявания.

Кофеин въздейства върху нервната система, забавя появата на умора, стимулира умствената дейност и подтиска чувството на сънливост.

Гуарана е мощен енергиен стимулант, който осигурява бърз прилив на енергия, подпомага централната нервна система и спомага за увеличаване на физическия капацитет.

Citrimax (Гарциния Камбоджа) забавя синтеза на мастни киселини между 40% и 70% след хранене. Плодовете на рстението Гарциния Камбоджа съдържат хидроксилимонена киселина (HCA), която спира биосинтеза на липидни компоненти, намалява образуването на мазнини, регулира нивата на холестерол и триглицериди, подтиска апетита и води до намаляване на телесното тегло.

Синефрин е вещество с изявени термогенни свойства, което насърчава изгарянето на мазнини за енергия. В комбинация с другите компоненти във формулата, синефрин ускорява обмяната на веществата, стимулира изгарянето на мазнините и намалява апетита.

Цитрулин малат възстановява нивата на АТФ енергия, съдейства за неутрализиране на млечната киселина и чувството на скованост в мускулите, а също така забавя появата на умора.

Женшен стимулира нервната система и подпомага физическата и умствената дейност, като повишава концентрацията и намалява умората. Той насърчава метаболизма на въглехидрати, мазнини и протеини, регулира кръвното налягане и има детоксикиращо действие върху организма.

Bioperine® е патентован екстракт от плода на Piper Nigrum L (черен пипер) или Piper Longum L (дълъг пипер) със 95% съдържание на пиперин (активно вещество). Той значително повишава бионаличността на хранителните вещества и има изявени термогенни свойства.

Препоръчителна дозировка:
Изпийте 25 мл (1 ампула). 20-30 мин преди физическа тренировка.


52,88 лв. 38.00лв.

Начин на приемане

 Приемайте 1 ампула (25 мл) приблизително 20-30 минути преди тренировка.

Каква цел има

Изгаряне на мазнини.

Увеличаване на енергията.

Странични ефекти

Няма.

Хранителни факти

Дози в опаковката 10 дози
Количество в опаковка 10 ампули x 25 мл
Количестно на доза 1.00

За Л-Карнитин Виж всички 119 продуктa

Освен за сваляне на килограми, Л-карнитин може да се използва и за сила, енергия и издръжливост. Карнитинът прави тялото по енергично. Обяснениято затова е просто и всеки занимаващ се със спорт би трябвало да го знае. Карнитинът транспортира мазнините до митохондриите, където те се използват веднага за енергия.

Коментари към CarniLean™ 10 ампули x 25 мл

Добави коментар
Л-Карнитин CarniLean™ 10 ампули x 25 мл не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Л-Карнитин на AMIX Nutrition, моля свържете се с нас на 0879202042.