Cat's Claw

Продукт №: G004447
Код на производителя: 255-0

КОТЕШКИ НОКЪТ, КАПСУЛИ

С Swanson Cat's Claw ще подкрепите вашите защитни сили. Корените на тази перуански билка са богати на алкалоидни съединения, които подпомагат естествената хранителна среда за една здрава имунна система. Всяка капсула от Swanson Cat's Claw доставя 500 мг чист екстракт от котешки нокът.


20.15лв.
Поръчай на:

Сходни Търсения

Подходящо за

Начин на приемане

2 капсули с вода 1 път на ден

Каква цел има

За здрава храносмилателна система

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 50
Количество в опаковка 100
Количестно на доза 2.00

За Котешки нокът Виж всички 3 продуктa

Котешкият нокът е продукт усилващ имунната система. Използва се също за лечение на очни заболявания, болести на дебелото черво и храносмилателната система, астма, синузит, подобрява мъжката плодовитост, при възпаления на пикочните пътища, за възстановяване след ражданеНякои хора прилагат котешки нокът и за лечение на вирусни инфекции, като херпес зостер, херпес симплекс и дори СПИН.Котешкият нокът се използва също и при синдром на хроничната умора, за ускоряване на заздравяването на рани, при болест на Алцхаймер, астма, както и при някои злокачествени заболявания (на пикочните пътища и глиобластом (вид мозъчен тумор).

Коментари към Cat\'s Claw

Добави коментар
КОТЕШКИ НОКЪТ, КАПСУЛИ Cat's Claw не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Котешки нокът на SWANSON, моля свържете се с нас на 0879202042.