CE Extreme 120 капсули

Продукт №: G001774
Код на производителя: SC003411

Креатин етил естер

СЕЕ не предизвиква подуване на корема и задържа минимално количество вода. Освен това се приема в много по-малки доза в сравнение с креатин монохидрата.

На практика, тази форма е абсолютно стабилна и има отлична усвояемост, за разлика от обикновения креатин. Освен това, благодарение на липофилната си природа (мастно разворим), креатин етил естерът преминава ефективно през клетъчните мембрани, като след червата се включва първо в кръвния поток, а оттам влиза в мускулните клетки, където реализира търсения ергогенен ефект.

 


40.33лв.
Поръчай на:

Подходящо за

Начин на приемане

Приемайте 1-2 дози дневно: едната след тренировка,другата преди хранене, като оставите интервал от 4-5 часа между двата приема.

Каква цел има

За прилив на енергия и напомпване.

Странични ефекти

Няма

За Комплексни креатини Виж всички 38 продуктa

Всвки един вид креатин изпълнява различна функция и има различна химична реакция, всеки един от тях се свързва по различен начин с клетките в тялото ни. Под комплексни креатини разбираме, че са съвкупност от всеки вид креатин за да стимулира максималния ефeкт от добавката креатин. Има различни видове креатин такива който задържат вода в клетките и такива които стимулират само енергийните нива в организма. Креатинът благоприятства производителността на мускулите (сила и издръжливост) като участва в синтезата на аденозинтрифосфат (АТФ).

Коментари към CE Extreme 120 капсули

Добави коментар
Креатин етил естер CE Extreme 120 капсули не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Комплексни креатини на SCITEC Nutrition, моля свържете се с нас на 0879202042.