Целина 75 мг 60 капсули Natural Factors

Продукт №: G005531
Код на производителя: 4515

Естествен продукт при високо кръвно и ревматизъм

Целина 75 мг 60 капсули Natural Factors е натурален продукт, оказващ много благотворно влияние върху сърдечната дейност. Има умерено диуретично действие и забележителен ефект върху кръвоносната система. Отпуска стените на съдовете и по този начин улеснява притока на кръв. Помага на тялото да изхвърли излишните течности, включително онези в близост до сърцето, които пречат на правилното му функциониране. По този начин допринася за понижаване на кръвното налягане и намаляване на натоварването, на което е подложен сърдечния мускул.

При влошено функциониране на сърдечносъдовата система и високо кръвно налягане:

Сърдечносъдовите проблеми са сред топ причините за смъртността в световен мащаб, като у нас процентът също е много висок и засяга главно хората над 50-годишна възраст. Това обаче, не променя факта, че рискът от фатален край засяга и мното от населението над 35 години. Особено тежка е ситуацията при жени в менопауза, при които предпазното действие на женските полови хормони значително намалява и предизвиква сериозни нарушения в дейността на сърдечносъдовата система. Основни рискови фактори, свързани с начина на живот, които също играят негативна роля по отношение на сърдечносъдовото здраве, са лошото хранене, уседналият начин на живот, тютюнопушенето, злоупотребата с алкохол и стресът.

При увреждане на ставите или натрупване на кристали на пикочната киселина в тях:

С напредване на възрастта, рискът от увреждане на костите и ставите нараства, в резултат от което настъпват дискомфорт и болка при движение, скованост, зачервяване и отоци, и др. Натрупването на пикочна киселина в кръвта пък, е друг проблем, който засяга ставите и предизвиква възпаление. За това състояние са характерни пристъпите на много силна болка и удебеляване на ставите.

Целина ефективно облекчава болката, намалява чувството на скованост и допринася за подобряване на мобилността и качеството на живот. Оказва силно противовъзпалително действие и допринася за усещането за комфорт.

Приложение:
Допринася за нормалната концентрация на пикочната киселина и нормалното функциониране на ставите.

Забележки:
Не се препоръчва за бременни, кърмещи и деца. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Странични ефекти:
Няма наблюдавани

Дозировка:
Да се приема по 1 капсула по 2 пъти на ден.

Съдържание: в 1 капсула дн.доза
Целина 75 mg 150 mg
eкстракт от семена, стандартизиран до 85% фталиди    


Други съставки: Желатин (капсула), оризово брашно, растителенмагнезиев стеарат.44,40 лв. 31.99лв.

Начин на приемане

Приемайте 2 пъти на ден по 1 капсула.

Каква цел има

За нормалната концентрация на пикочната киселина и нормалното функциониране на ставите.


Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 30 дози
Количество в опаковка 60 капсули
Количестно на доза 2.00 капсули

За Стави и Хрущяли Виж всички 103 продуктa

Стави и Хрущяли-Спортът и движението са от решаващо значение за здравословния начин на живот и доброто физическо и душевно състояние. От друга страна обаче, интензивните спортни занимания и еднотипното хранене подлагат тялото на стрес. Важни органи могат да се претоварят и да се появят симптоми на износване на ставите. Изложените по-долу суплементи са предназначени за проблемни случаи, които днес поради специфичните натоварвания в спорта и ежедневието на съвременния човек се срещат много често.Затова препоръчваме отрано да обърнете внимание на подобни оплаквания. След това трудно ще се справите с тях и това ще доведе до сериозни последствия за спортната активност, здравето и свободата ви.

Коментари към Целина 75 мг 60 капсули Natural Factors

Добави коментар
Естествен продукт при високо кръвно и ревматизъм Целина 75 мг 60 капсули Natural Factors не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Стави и Хрущяли на NATURAL FACTORS, моля свържете се с нас на 0879202042.