CellEx Unlimited Satchets 20 Packs

Продукт №: G002396
Код на производителя: 11478

Азотен Бустер

Amix CellEx Unlimited Satchets е пред-тренировъчна формула от следващо поколение, която спомага за увеличаване на обема на клетките и съдържа 14 активни компонента. Той включва Креатинова, Глутаминова и Аргининова матрици, Три-Креатин малат, Глутамин Алфа-кетоглутарат, N-ацетил-L-глутамин, L-Тирозин, Глюкоциамин, L-Норвалин, L-Цитрулин, Кре-Алкалин, Бета-аланин, Бетаин хидрохлорид, Таурин и още много патентовани компоненти. Тази страхотна формула увеличава енергията и подобрява ефективността, за да осигури по-голяма интензивност на тренировките и да ги изведе до едно ново, по-високо ниво.


Amix CellEx Unlimited Satchets е комплекс за увеличаване обема на мускулните клетки и оптимизиране на нивата на азотен оксид в тялото. Формулата предлага постоянен източник на енергия, увеличава мускулната сила и има съдоразширяващо действие. Освен това, Amix CellEx Unlimited Satchets намалява умората и ускорява възстановяването. Той осигурява адекватна хидратация, благодарение на уникалната система Cellex PhosphoMatrix, комбинация от от ди-калциев фосфат, дикалиев фосфат, ди-натриев фосфат.


Amix CellEx Unlimited Satchets оптимизира кръвоснабдяването на мускулите, насърчава мускулния растеж и увеличава концентрацията на кислород в кръвта. Той съдържа няколко ексклузивни форми на креатин като Kre-Alkalyn®, Бета-аланин матрица с двойно действие (CarnoSyn®), Три-Креатин малат в синергична комбинация с L-аргинин алфа-кетоглутарат (A-AKG), L-цитрулин малат, микронизиран таурин, Бетаин ходрохлорид, Кофеин и други.


Цитрулин малат регенерира нивата на АТФ енергия и помага за неутрализиране на млечната киселина, натрупана в мускулите в следствие на интензивни тренировки.


Таурин увеличава енергията, силата и издръжливостта по естествен начин, а също така подобрява паметта и концентрацията.


Бетаин участва в синтеза на нуклеинови киселини и креатин.


Кофеин увеличава енергията, подпомага изгарянето на мазнини и действа като диуретик за редуциране на течностите в тялото.


Глутамин подпомага изграждането на мускулна маса и същевременно предпазва мускулната тъкан от разграждане. Той е най-разпространената аминокиселина в мускулите, която има свойствата да стимулира производството на хормон на растежа. Двойната глутаминова матрица включва L-глутамин алфа-кетоглутарат (GLUT-AKG) и N-ацетил-L-глутамин. Тя насърчава презареждането на нивата на гликоген, подпомага процеса на възстановяване и повишава концентрацията.100.19лв.

Начин на приемане

 Смесете 1 пакетче (26гр) с 200-300 мл вода или напитка по избор. Консумирайте 30-45 минути преди физическо натоварване или преди хранене.

За да контролирате вкуса и сладостта на напитката трябва да промените количеството вода.

Каква цел има

Повишава енергийните нива

Увеличава обема на клетките

Стимулира растежа на мускулна маса

Подобрява резултатите от тренировки

Осигурява по-голяма интензивност

Странични ефекти

Няма.

Хранителни факти

Дози в опаковката 20 дози
Количество в опаковка 20 сашета
Количестно на доза 1.00 сашета
Съставка Грамаж Процент
Kалий 57 мг. 0%
Калций 92 мг. 0%
Натрий 33 мг. 0%
Фосфор 162 мг. 0%
Въглехидрати 13,8 гр. 0%
Захари 0 гр. 0%
Калории от мазнини < 9 0%
Общо Калории 92 0%

За Предтренировъчни бустери Виж всички 57 продуктa

Напомпващи Азотни буустери са предназначени за използване преди тренировка. Основният ефект на азотните буустери е да Ви дадат енергия, желание за тренировка и сила. Тук ще намерите продукти, действащи безотказно при липса на желание и мотивация за тренировка. Подпомага възстановяването на мускулатурата след тренировка и придава много красив напомпан вид на мускулите.По-голямата част от азотните бустери съдържат  стимуланти. В последно време, много спортисти започнаха да се обръщат към добавките без стимуланти, което е добре дошла промяна за хората, които са загрижени за здравето си. Това че не съдържат стимуланти, не прави тези продукти по – малко ефективни. Те все още помагат за постигане на желаните резултати, но не съдържат  потенциално вредни вещества, като например кофеин и ефедрин. Това е добра новина за хората, които са чувствителни към някое  от тях.

Коментари към CellEx Unlimited Satchets 20 Packs

Добави коментар
Азотен Бустер CellEx Unlimited Satchets 20 Packs не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Предтренировъчни бустери на AMIX Nutrition, моля свържете се с нас на 0879202042.