Черен дроб на треска масло 1100 мг 90 капс Natural Factors

Продукт №: G005844
Код на производителя: 1020

Естествен продукт срещу проблем с кости, зрение, съдова система

Черен дроб на треска масло 1100 мг 90 капс Natural Factors е много добър, естествен източник на мастноразтворимите витамини А и D. Витамин А е необходим за поддържането на кожата, зрението, клетъчните мембрани и имунната функция. Подпомага поддържането и развитието на здравите кости и зъби, и подсилва косата. Важен е за защитата срещу вирусни инфекции. Витамин D допринася за нормалното развитие и поддържането на здрави кости и зъби. Играе много важна роля за минерализацията на костите и намаляването на риска от костни и ставни проблеми, особено онези, свързани с намалена костна плътност и маса. Естествената форма на витамин Д е т. нар. холекалциферол или витамин D3, считан за най-биологично активната форма на витамин D. За разлика от обикновеното рибено масло, маслото от черен дроб на треска е много по-добър източник на витамините А и Д, и поради тази причина предлага много повече ползи. Важно е да се знае, че черният дроб играе ролята на филтър на токсините и затова при избора на масло от черен дроб на треска трябва да се подходи вниимателно. Задължително условие за чистотата и качеството на маслото, е процесът на молекулярна дестилация, който напълно елиминира замърсителите и токсините. Маслото от черен дроб на треска в продуктана Natural Factors, е създадено посредством модерен процес на молекулярна дестилация, благодарение на което няма риск от химическо замърсяване, а чистотата на маслото е гарантирана.

Черен дроб на треска (масло) действа силно противовъзпалително и контролира както себумната секреция на кожата, така и акнето.

Черен дроб на треска (масло) увеличава еластичността на кожата и допринася за нейната гладкост и свежест.

Черен дроб на треска (масло) намалява сухотата и зачервяванията, и въстановява влагата в кожата.

За поддържане нормалното състояние на зрението:

До отслабване на зрителните функции може да се стигне по много причини. Недостиг на хранителни вещества, ежедневна работа с компютър, който няма защитен филър против излъчването на радиация, четене при неподходяща светлина, излагане на очите на пряка слънчева светлина, тютюнопушене и излагане на тютюнев дим… Всичко това води до отслабване на зрението, сухота и дразнене в очите, подуване и зачервяване на клепачите, отслабено нощно виждане, уморени очи и др.

Черен дроб на треска (масло) стимулира зрителната острота и намалява риска от отслабване на зрението. Допринася за нормалното нощно виждане. Укрепва кръвоносните съдове на очите.

За поддържане нормалното състояние на костите и зъбите:

Отслабване на костната маса и плътност, болки и скованост в ставите, проблеми със зъбите… Това са сигурни признаци, че на организма не му достигат определени хранителни вещества.

Черен дроб на треска (масло) намалява риска от изтъняване на костите, насърчава отлаганията на калций в костите и се грижи за тяхната здравина. Допринася за адекватното усвояване на калция и поддържането на нормални нива от него в кръвта.

Черен дроб на треска (масло) облекчава симптомите при възпаление на венците, намалява риска от загуба на емайла и развитие на кариеси. Укрепва зъбите и допринася за тяхната минерализация.

Приложение:
Допринася за нормалното функциониране на костната, зрителната, репродуктивната, имунната, сърдечно-съдовата системи и кожата, както и на клетъчната мембрана.

Забележка:
При бременност и кърмене се консултирайте с лекар. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Дозировка:
За деца над 6 месеца и възрастни -по 1 капсула на ден. Децата могат да приемат само екстракта във вътрешността на капсулата , за да се избегне задавяне или задушаване.

Странични ефекти:
Няма наблюдавани.

Съдържание: в 1капсула дн.доза
Масло от черен дроб на треска 1100 mg 1100 mg
Витамин А 1.375 mcg 1.375 mcg
Витамин D3 5 mcg 5 mcg


Други съставки: Желатин (капсула).


28,51 лв. 20.50лв.

Начин на приемане

За възрастни и деца над 6 месеца по 1 капсула на ден.

*Децата могат да приемат само екстракта във вътрешността на капсулата , за да се избегне задавяне или задушаване.


Каква цел има

За правилната дейност на сърдечно-съдовата и имунната системи. 


Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 90 дози
Количество в опаковка 90 софтгел капсули
Количестно на доза 1.00 капсули
Съставка Грамаж Процент
Витамин D 3 5 mcg 0%
Витамин А 1.375 mcg 0%

За Омега 3-6-9 Виж всички 61 продуктa

Рибеното масло съдържа така важните есенциални мастни киселини. Те са от голяма важност за тялото ни, но самият организъм не може сам да синтезира и трябва да ги приемаме под формата на хранителна добавка. Есенциалните мастни киселини подпомагат репродуктивната, имунната, нервната и сърдечно-съдовата система. Омега-3 и омега-6 киселините са двете основни групи на Есенциалните аминокиселини.

Коментари към Черен дроб на треска масло 1100 мг 90 капс Natural Factors

Добави коментар
Естествен продукт срещу проблем с кости, зрение, съдова система Черен дроб на треска масло 1100 мг 90 капс Natural Factors не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Омега 3-6-9 на NATURAL FACTORS, моля свържете се с нас на 0879202042.