Черен Кимион 60 капсули PureVital

Продукт №: G005941
Код на производителя: PV - 59

Анти-алергично действие

Черен Кимион 60 капсули PureVital е продукт, в чийто състав е включено масло на посевната челебитка, известна като черен кимион, в древността се е наричало "течното злато на фараоните". Днес това вещество е известно с извънредно положителното си антиалергично въздействие. Освен всичко друго Нигела Сатива (Черен кимион) е мощен антиоксидант, който предотвратява злокачествените изменения в клетките и се бори със свободните радикали.


Една капсула Черен кимион на Pure Vital съдържа:

Черен кимион - масло - 500.000 мг: "Маслото на фараоните" е било много ценно по своето време - стойността му е била същата като тази на от златото - и е било запазено само за владетелите. В наши дни то се използва против много алергии и инфекциозни заболявания.


Витамин Е (D-алфа-токоферилацетат) - 7.500 мг: Витамин Е е най-известен като мастно-разтворим "ловец на свободни радикали". Точно като витамините А и C, той защитава клетките на тялото срещу агресивни кислородни съединения и токсините в околната среда. Витамин Е може да забави по този начин преждевременното стареене и да предотврати клетъчното увреждане, водещо до заболяване или дори дегенерация на клетки. 


Глицерин - 56.000 мг: Глицеринът е тривалентен алкохол и служи в обвивката на меки желатинови капсули като влагозадържащо средство, за да не станат чупливи капсулите, да не се дехерметизират и да не се изсипе тяхното съдържание. 


Желатин (капсула) - 144.000 мг: Биологичен материал и се използва за производство на твърди и меки капсули. 


26,00 лв. 25.00лв.

За Лекарства без рецепта Виж всички 36 продуктa

Пазарувайте спокойно лекарствени продукти, които се купуват без рецепта.

Коментари към Черен Кимион 60 капсули PureVital

Добави коментар
Анти-алергично действие Черен Кимион 60 капсули PureVital не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Лекарства без рецепта на Purevital, моля свържете се с нас на 0879202042.