Черен орех шушулка 500 мг 100 капс Nature's Way

Продукт №: G004974
Код на производителя: 10600

Естествен продукт при запек и храносмилателни проблеми

Черен орех шушулка 500 мг 100 капс Nature's Way се използва  при лишеи, екзема, псориазис, гнойни и алергични заболявания, акне; той помага при някои форми на туберкулоза на кожата, ларинкса, туберкулозен лимфаденит. Притежава бактерицидно действие, способства за зарастването на язвите, спира кървящи хемороиди, укрепва зъбите и венците. Черният орех е богат на витамини, минерали и аминокиселини. Особено полезен е при недостатъчна наличност на витамини. Притежава силни антиоксидантни и имуностимулиращи свойства. Съдържа значително количество йод и затова е полезен за нормалното функциониране на щитовидната жлеза. Допринася за нормалния процес на обмяната на веществата. Приемът му се отразява добре на състоянието на кожата.

Приложение: 
Допринася за нормалното функциониране на обмяната на веществата,
жлъчката и ендокринната система.

Забележка: 
Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене.
Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Дозировка: 
По 2 капсули 2 пъти дневно, за предпочитане с храна.

Странични ефекти:
Няма наблюдавани.

Съдържание: в 2 капс. дн. доза
Черен орех (шушулка) 1000 mg 2000 mg
Въглехидрати 1 g 2 g


Други съставки: Желатинова капсула.


20,87 лв. 13.50лв.

Начин на приемане

Приемайте по две капсули два пъти дневно.

Каква цел има

За здравословен начин на живот.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Количество в опаковка 100 капсули

За На Растителна и Билкова Основа Виж всички 566 продуктa

Голяма  част от билките и продуктите на растителна основа освен за общото здраве намират приложение и в бодибилдинга. От много години мъжете са търсили помощ от билките за прилив на сила и полова мощ. И до днес те са приложими заради свойствата си да повишават нивата на тестостерон и усвояването на хранителни вещества, което неизбежно е последвано от мускулен растеж и сила. За щастие на всички които търсят подобни продукти индустрията на хранителни добавки предлага синтезиран и лесно достъпен огромен набор от билкови продукти.

Коментари към Черен орех шушулка 500 мг 100 капс Nature\'s Way

Добави коментар
Естествен продукт при запек и храносмилателни проблеми Черен орех шушулка 500 мг 100 капс Nature's Way не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други На Растителна и Билкова Основа на Nature's Way, моля свържете се с нас на 0879202042.