Черна Боровинка & Бъз 200 мг 60 капсули Nature's Way

Продукт №: G004669
Код на производителя: 60500

Естествен продукт за подобряване на зрителната способност

Черна Боровинка & Бъз 200 мг 60 капсули Nature's Way е стандартизиран до 25% антоциани и плод от бъз. Черната боровинка е източник на значително количество антоцианини, които се характеризират с антиоксидантна активност, изобилие от витамини (особено витамин С) и антицианови съединения. Сред множеството полезни свойства на черната боровинка, е положителното й въздействие върху зрителната дейност. Съставляващите я антоцианини подкрепят зрителните функции и допринасят за антиоксидантната защита на очите.

Приложение:
Допринася за нормалната функция на зрението, микро кръвообръщението и съединителната тъкан, както и за защитата на клетките от оксидативен стрес.

Забележки:
Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Странични ефекти:
Няма наблюдавани

Дозировка:
По 1 капсула 3 пъти дневно, за предпочитане с храна. За интензивен прием: 2 капсули 3 пъти дневно. Капсулите са подходящи и за вегетарианци.

Съдържание: в 1 капс. дн. доза
Бъз (плод) 125 mg 375 g
Сух екстракт от боровинка в който се съдържат 25% антоциани 80 mg 240 g
Въглехидрати 1 g 3 g

62,76 лв. 39.80лв.

Начин на приемане

Приемайте по една капсула три пъти дневно.

Каква цел има

За укрепване на здравето.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Количество в опаковка 60 капсули

За На Растителна и Билкова Основа Виж всички 566 продуктa

Голяма  част от билките и продуктите на растителна основа освен за общото здраве намират приложение и в бодибилдинга. От много години мъжете са търсили помощ от билките за прилив на сила и полова мощ. И до днес те са приложими заради свойствата си да повишават нивата на тестостерон и усвояването на хранителни вещества, което неизбежно е последвано от мускулен растеж и сила. За щастие на всички които търсят подобни продукти индустрията на хранителни добавки предлага синтезиран и лесно достъпен огромен набор от билкови продукти.

Коментари към Черна Боровинка & Бъз 200 мг 60 капсули Nature\'s Way

Добави коментар
Естествен продукт за подобряване на зрителната способност Черна Боровинка & Бъз 200 мг 60 капсули Nature's Way не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други На Растителна и Билкова Основа на Nature's Way, моля свържете се с нас на 0879202042.