Черна боровинка и бъз, 200 mg, 90 капсули

Продукт №: G004628
Код на производителя: NW027

Продукт на растителна и билкова основа

  • Марка: Nature's Way
  • Размер: Универсален

Черната боровинка е източник на голямо количество антоцианини, които се характеризират с антиоксидантна активност. Разполага с изобилие от витамини (особено витамин С) и антицианови вещества. Сред множеството полезни функции на черната боровинка, е положителното й въздействие над зрителната дейност. Съставляващите я антоцианини подпомагат зрителните функции и допринасят за антиоксидантната протекция на очите.


60.35лв.
Поръчай на:

Сходни Търсения

Подходящо за

Начин на приемане

Ориемайте по една таблетка три пъти дневно.

Каква цел има

За укрепване на имунната система.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Количество в опаковка 90 капсули

За На Растителна и Билкова Основа Виж всички 566 продуктa

Голяма  част от билките и продуктите на растителна основа освен за общото здраве намират приложение и в бодибилдинга. От много години мъжете са търсили помощ от билките за прилив на сила и полова мощ. И до днес те са приложими заради свойствата си да повишават нивата на тестостерон и усвояването на хранителни вещества, което неизбежно е последвано от мускулен растеж и сила. За щастие на всички които търсят подобни продукти индустрията на хранителни добавки предлага синтезиран и лесно достъпен огромен набор от билкови продукти.

Коментари към Черна боровинка и бъз, 200 mg, 90 капсули

Добави коментар
Продукт на растителна и билкова основа Черна боровинка и бъз, 200 mg, 90 капсули не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други На Растителна и Билкова Основа на Nature's Way, моля свържете се с нас на 0879202042.