Червена боровинка 15 мл х 20 ампули Super Diet

Продукт №: G004396
Код на производителя: 12280

Естествено средство при пикочо-полови инфекции

Червена боровинка 15 мл х 20 ампули Super Diet е естествен диуретик. Червените боровинки също така съдържат и витамините A, C и B, фолиева киселина, калций, желязо и калий. Екстрактът е произведен от прецизно селектирани растения от внимателно подбрани доставчици по специална технология и ноу-хау на Super Diet. Super Diet е създадена във Франция, преди повече от 50 години. Произвежда хранителни добавки от стандартизирани екстракти от organic растения под формата на ампули, таблетки и капсули. Над 20 години си партнира с френски биопроизводители, които не използват изкуствени торове и пестициди и чиято продукция е с гарантирано organic качество.

Приложение:
Допринася за : защитата на клетките от оксидативен стрес; нормалното функциониране на пикочната, храносмилателната и сърдечно-съдовата системи; нормалното състояние на венците

Забележки:
Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Странични ефекти:
Няма наблюдавани

Дозировка:
Приемайте по 1 ампула на ден, без вода или разтворена в половин чаша вода.

Съдържание: в 1 ампула дн.доза
Червена боровинка (плод) 15 ml 15 ml
концентриран сок    


Продуктът притежава AB сертификат, който гарантира най-малко 95% органични съставки.


55,52 лв. 34.85лв.

Начин на приемане

Приемайте  по една ампула на ден, без вода или разтворена в половин чаша вода.

Каква цел има

Благоприятства доброто функциониране на пикочната система. 

Странични ефекти

Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

За На Растителна и Билкова Основа Виж всички 566 продуктa

Голяма  част от билките и продуктите на растителна основа освен за общото здраве намират приложение и в бодибилдинга. От много години мъжете са търсили помощ от билките за прилив на сила и полова мощ. И до днес те са приложими заради свойствата си да повишават нивата на тестостерон и усвояването на хранителни вещества, което неизбежно е последвано от мускулен растеж и сила. За щастие на всички които търсят подобни продукти индустрията на хранителни добавки предлага синтезиран и лесно достъпен огромен набор от билкови продукти.

Коментари към Червена боровинка 15 мл х 20 ампули Super Diet

Добави коментар
Естествено средство при пикочо-полови инфекции Червена боровинка 15 мл х 20 ампули Super Diet не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други На Растителна и Билкова Основа на Super Diet, моля свържете се с нас на 0879202042.