Червена боровинка плод 465 мг 100 капсули Nature's Way

Продукт №: G004989
Код на производителя: 12150

Естествено средство при инфекции на уринарния тракт

Червена боровинка плод 465 мг 100 капсули Nature's Way притежават висока стойност на ORAC (капацитет за поглъщане на кислородните радикали) и съответно – висока антиоксидантна активност. Те са богат източник на витамините A, C и B, фолиева киселина, калций, желязо, калий, както и значителни количества флавоноиди и полифенолни съединения. По съвсем естествен начин, те подкрепят бъбречните функции и диуретичната активност. Напълно натуралният продукт на американската компания Nature’s Way, съдържа всички активни съставки от сока на червената боровинка.

Приложение:
Допринася за нормалното функциониране на пикочо-половия тракт.

Забележки:
Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Странични ефекти:
Няма наблюдавани

Дозировка:
По 2 капсули 3 пъти дневно с вода. За интензивна употреба: по 4 капсули 3 пъти дневно. За максимална ефикасност: по 6-8 чаши вода или с други течности на ден.

Съдържание: в 2 капс. дн. доза
Червена боровинка (плод) 930 mg 2,79 g
Калий 5 g 15 g
Въглехидрати 1 g 3 g


Не съдържа захар.

Други съставки: Желатин (капсула), силициев двуокис.


29,21 лв. 23.60лв.

Начин на приемане

Приемайте по една таблетка три пъти дневно заедно с вода.

Каква цел има

Укрепва и подпомага пикочо-половите пътища.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Количество в опаковка 60 капсули

За На Растителна и Билкова Основа Виж всички 566 продуктa

Голяма  част от билките и продуктите на растителна основа освен за общото здраве намират приложение и в бодибилдинга. От много години мъжете са търсили помощ от билките за прилив на сила и полова мощ. И до днес те са приложими заради свойствата си да повишават нивата на тестостерон и усвояването на хранителни вещества, което неизбежно е последвано от мускулен растеж и сила. За щастие на всички които търсят подобни продукти индустрията на хранителни добавки предлага синтезиран и лесно достъпен огромен набор от билкови продукти.

Коментари към Червена боровинка плод 465 мг 100 капсули Nature\'s Way

Добави коментар
Естествено средство при инфекции на уринарния тракт Червена боровинка плод 465 мг 100 капсули Nature's Way не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други На Растителна и Билкова Основа на Nature's Way, моля свържете се с нас на 0879202042.