Чесън луковица 580 мг 100 капсули Nature's Way

Продукт №: G004810
Код на производителя: 13000

Средство срещу бактерии и вируси

Чесън луковица 580 мг 100 капсули Nature's Way съдържа десетки биологично активни съставки като минерали, витамини, ензими, аминокиселини, най-съществените от които са алиин и алицин. Растението е отличен източник на витамини В1, В6 и С, манган, протеини, също и на минералите фосфор, селен, калций, калий, желязо и мед. Чесънът успешно способства редуцирането на свободните радикали в кръвта. Подкрепя имунните функции и тонизира организма. Притежава антиоксидантно действие. Допринася за нормалното състояние на сърдечно-съдовата система.

Приложение:
Допринася за поддържане на нормалното цялостно състояние на организма.

Забележки:
Не се препоръчва по време на кърмене. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Странични ефекти:
Няма наблюдавани

Дозировка:
По 1 капсула 1-3 пъти дневно с храна или вода.

Съдържание: в 1 капс. дн. доза
Чесън (луковица) 580 mg 1 740 mg

22,26 лв. 13.99лв.

Начин на приемане

Приемайте по 1 капсула от 1 до 3 пъти дневно.

Каква цел има

За цялостен здравословен начин на живот.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Количество в опаковка 100 капсули

За На Растителна и Билкова Основа Виж всички 566 продуктa

Голяма  част от билките и продуктите на растителна основа освен за общото здраве намират приложение и в бодибилдинга. От много години мъжете са търсили помощ от билките за прилив на сила и полова мощ. И до днес те са приложими заради свойствата си да повишават нивата на тестостерон и усвояването на хранителни вещества, което неизбежно е последвано от мускулен растеж и сила. За щастие на всички които търсят подобни продукти индустрията на хранителни добавки предлага синтезиран и лесно достъпен огромен набор от билкови продукти.

Коментари към Чесън луковица 580 мг 100 капсули Nature\'s Way

Добави коментар
Средство срещу бактерии и вируси Чесън луковица 580 мг 100 капсули Nature's Way не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други На Растителна и Билкова Основа на Nature's Way, моля свържете се с нас на 0879202042.