Чесън & Магданоз 545 мг 100 капсули Nature's Way

Продукт №: G004789
Код на производителя: 360

Формула за подсилване на имунитета и сърдечно-съдовата система

Чесън & Магданоз 545 мг 100 капсули Nature's Way съдържа десетки биологично активни съставки като минерали, витамини, ензими, аминокиселини, най-съществените от които са алиин и алицин. Растението е отличен източник на витамини В1, В6 и С, манган, протеини, също и на минералите фосфор, селен, калций, калий, желязо и мед. Чесънът e антиоксидант и подпомага защитните сили на организма. Магданозът е богат на витамини А, С и К, желязо и фолати, летливи маслени компоненти, както и флавоноиди. Комбинацията от чесън и магданоз влияе изключително благотворно върху човешкия организъм. Комбинираният екстракт подсилва имунните функции, действа общо укрепващо и силно антиоксидантно. Подкрепя дейността на сърдечно-съдовата система.

Приложение:
Допринася за нормалното състояние на организма и за нормалното функциониране на сърдечно-съдовата и имунната системи.

Забележки:
Консултирайте се с лекар при бременност, кърмене, възпаление на бъбреците. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Странични ефекти:
Няма наблюдавани

Дозировка:
По 2 капсули 1-3 пъти дневно, за предпочитане с храна.

Съдържание: в 2 капс. дн. доза
Смес от:
Чесън (луковица) и магданоз (лист)
1,09 g 3,27 g
Въглехидрати 1 g 3 g

23,66 лв. 15.60лв.

Начин на приемане

Приемайте по две капсули дневно по един,два пъти дневно.

Каква цел има

Подпомага сърдечно-съдовата система.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Количество в опаковка 100 капсули

За На Растителна и Билкова Основа Виж всички 566 продуктa

Голяма  част от билките и продуктите на растителна основа освен за общото здраве намират приложение и в бодибилдинга. От много години мъжете са търсили помощ от билките за прилив на сила и полова мощ. И до днес те са приложими заради свойствата си да повишават нивата на тестостерон и усвояването на хранителни вещества, което неизбежно е последвано от мускулен растеж и сила. За щастие на всички които търсят подобни продукти индустрията на хранителни добавки предлага синтезиран и лесно достъпен огромен набор от билкови продукти.

Коментари към Чесън & Магданоз 545 мг 100 капсули Nature\'s Way

Добави коментар
Формула за подсилване на имунитета и сърдечно-съдовата система Чесън & Магданоз 545 мг 100 капсули Nature's Way не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други На Растителна и Билкова Основа на Nature's Way, моля свържете се с нас на 0879202042.