Choline Bitartrate 250 Serv

Продукт №: G002482
Код на производителя: 13067

Холин Битартрат

PRIMAFORCE Choline Bitartrate е формула с холин битартрат, вещество от групата на витамин B, което служи за подобряване функцията на мозъка, стимулира паметта и концентрацията, регулира нервната система и повишава физическата активност.

PRIMAFORCE Choline Bitartrate е ефективна хранителна добавка, която поддържа клетъчната активност, стимулира разграждането на мазнини и повишава физическата издръжливост.

Холин битатрат стимулира производството на ацетилхолин, както и някои жизненоважни аминокиселини и протеини. Той подобрява когнитивната функция и активността на нервната система. 


Холин битатрат е липортропно вещество, което подпомага функцията на черния дроб, превръщайки мазнините в енергия. Битартратната форма на холин се отличава с по-добро усвояване в организма за максимална ефективност.
Холин е доказан антиоксидант, който стимулира производството на хормони и подобрява невромускулната функция. В случай на недостиг на холин в организма, се появяват симптоми на стрес, умора, безсъние, проблеми с бъбреците, ментални затруднения и нервно-мускулен дисбаланс. 

52.42лв.

Начин на приемане

От 1 до 4 пъти дневно по една доза (1000 мг.) по време на хранене или непосредсвено преди тренировка

Каква цел има

 

  • Подобрява общото чувство на благосъстояние
  • Стимулира растежа на клетки
  • Увеличава енергията 
  • Подобрява концентрацията
  • Повишава издръжливостта
  • Ускорява метаболизма

Странични ефекти

Няма.

Хранителни факти

Дози в опаковката 250
Количество в опаковка 250 гр.
Количестно на доза 1.00 гр.
Съставка Грамаж Процент
Холин битартрат 250 гр. 0%

За Аминокиселини Виж всички 557 продуктa

Аминокиселине са осневен елемент на белтъчините в човешкото тяло.Те играят важна роля за развитието и възстановяването на организма.Основните аминокислени в белтъчините са 20 всяка една от тях си има своя специфична аминогрупа.Аминокиселини са два вида незаменими и заменими аминокиселини.Незаменимите са 8 на брои това са метионин, треонин, триптофан, левцин, изолевцин, лизин, фенилалвинин и валин.Те са незаменими понеже не се произвеждат в тялото и се налага да се взимат чрез хранителни продукти със високо съдържание на протеин както и чрез хранителни добавки или лекарства.Заменимите аминокиселини са 12 тоест те се произвеждат от тялото когато са му нужни.Най-богатите храни на аминокиселини са тези които са със високо съдържание на Белтъини-месо, риба, млечни продукти, бобови храни и др. 

Коментари към Choline Bitartrate 250 Serv

Добави коментар
Холин Битартрат Choline Bitartrate 250 Serv не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Аминокиселини на Primaforce, моля свържете се с нас на 0879202042.