CHONDROITIN SULFATE 250mg 50 Caps.

Продукт №: G005111
Код на производителя: 3225

Комплекс за стави и хрущяли

Хранителната добавка Глюкозамин (Glucosamine) е аминомонозахарид, който естествено се съдържа в човешкото тяло. Глюкозамин (Glucosamine) се използва при изграждането на ставите и хрущялите. При наличието на повече Глюкозамин (Glucosamine) човешкото тяло се изграждат по-бързо ставите, хрущялите и съединителните тъкани. 


83,49 лв. 51.00лв.
Поръчай на:

Сходни Търсения

Подходящо за

Начин на приемане

Приемайте по 2 таблетки 2 пъти на ден заедно със храненията.

Каква цел има

За предпазване от травми на ставите и сухожилията.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 50 дози
Количество в опаковка 50 капсули
Количестно на доза 1.00 капсули

За Комплексни ставни продукти Виж всички 36 продуктa

Всички ствани формули имат едно и също действие, комплексните ставни продукти съдържат благоприятстващи съставки които подпомагат за укрепването и опазаването на всички стави сухожилия. Ставите и хрущялите са най-важните структури в човешкия организъм.Спортът и движението са от решаващо значение за здравословния начин на живот и доброто физическо и душевно състояние. Важни органи могат да се претоварят и да се появят симптоми на износване на ставите. Изложените по-долу суплементи са предназначени за проблемни случаи, които днес поради специфичните натоварвания в спорта и ежедневието на съвременния човек се срещат много често.Затова препоръчваме отрано да обърнете внимание на подобни оплаквания. След това трудно ще се справите с тях и това ще доведе до сериозни последствия за спортната активност, здравето и свободата ви.

Коментари към CHONDROITIN SULFATE 250mg 50 Caps.

Добави коментар
Комплекс за стави и хрущяли CHONDROITIN SULFATE 250mg 50 Caps. не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Комплексни ставни продукти на BIOVEA, моля свържете се с нас на 0879202042.