Chromium Picolinate 200 mcg 100 таблетки

Продукт №: G003189
Код на производителя: NB-5566

Хром Пиколинат

Хранителната добавка Chromium Хром е минерал, който се изисква от организма за нормалния растеж и развитие на всички важни функции в тялото ни. Хром пиколинат е един от най-мощните форми на хром и често се използва от тези, които търсят да контролира захарния метаболизъм.

 

Проучванията показват, че Chromium Picolinate може да помогне за намаляване на телесните мазнини, както и увеличаване на чистата мускулна маса, което го прави особено популярна добавка.


10,00 лв. 8.50лв.

Начин на приемане

Приемайте по2 капсули на ден след ядене.

Каква цел има

Като антиоксидант, важен минерал за редица процеси в организма ни.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 50 дози
Количество в опаковка 100 таблетки
Количестно на доза 2.00 таблетки
Съставка Грамаж Процент
Хром 200 mcg 167%

За Минерали Виж всички 208 продуктa

Минералите представляват значителна част от организма ни. Те действат като катализатори за много биологични реакции в тялото, включително мускулните реакции, предаване на импулси на нервната система, производство на хормони, храносмилане и усвояване на хранителнитe вещества от храните. Минералите взаимодействат с витамините, за да ги направят ефективни и полезни. Някои минерали действат като антиоксиданти, т.е. унищожават свободните радикали, които предизвикат преждевременно остаряване и болести като рак, сърдечни заболявания и други клетъчни увреждания. 

Коментари към Chromium Picolinate 200 mcg 100 таблетки

Добави коментар
Хром Пиколинат Chromium Picolinate 200 mcg 100 таблетки не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Минерали на Nature's Bounty, моля свържете се с нас на 0879202042.