Цинк Глицинат 30 мг 120 дражета Now Foods

Продукт №: G001869
Код на производителя: 1554

Минерал - Zinc Glycinate

Цинк Глицинат 30 мг 120 дражета Now Foods е минерал от първостепенна важност, който участва като кофактор в стотици ензимни реакции свързани с въглехидратния и протеиновия метаболизъм, РНК и ДНК синтезиса, и междуклетъчната обмяна. Цинкът е незаменим минерал за нормалната функция на много органи и системи в човешкото тяло, за подържане на здрава имунна система, скелетната, нервна и ендокринна функция, както и за здрава простата. Усвояемостта на цинка в човешкото тяло е сравнително ниска, като в същото време, това е един от минералите, които се губят най-лесно при стрес, физическа активност или лишения в диетата. За да се приема пълноценно, цинкът трябва да бъде свързан с друго съединение. Особено важно е това съединение да е хелатно (органично). Zinc Glycinate представлява свързан цинк с аминокиселината Глицин. Глицинът е аминокиселина, прекурсор не креатина и се използва за подобряване на усвояването на други вещества. Глицинът подпомага в пъти усвояването на Цинка, правейки Zinc Glycinate една от най-потентните и биоактивни форми на пазара.

Начин на употреба:

1 драже дневно с храната.


44,53 лв. 32.00лв.

Начин на приемане

Приемайте по 1 капсула дневно заедно с храната.

Каква цел има

За подпомагане на различни здравословни функции в човешкото тяло.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 120 дози
Количество в опаковка 120 дражета
Количестно на доза 1.00 дражета
Съставка Грамаж Процент
Цинк 30 мг 0%

За Антиоксиданти Виж всички 253 продуктa

Антиоксидантите са група биохимични вещества, действащи благоприятно na човешкия организъм. Те са нискомолекулни съединения, попадащи в организма чрез различни хранителни продукти и добавки. Основното свойство на тези вещества е унищожаването на свободните радикали в организма, като токсини, тежки метали,токсични съединения, които отделят отровни оксиди. Те се свързват със свободните радикали и спират вредното им влияние върху организма. Като антиоксиданти можем да определим различни видове органични и неорганични съединения, като: Аскорбинова киселина (Витамин C), Витамин Е, Флавоноидни вещества,Фелурова киселина и още много други. Антиоксидантите действат и като имуностимулатори предпазват и подържат важни функции на организма.

Коментари към Цинк Глицинат 30 мг 120 дражета Now Foods

Добави коментар
Минерал - Zinc Glycinate Цинк Глицинат 30 мг 120 дражета Now Foods не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Антиоксиданти на NOW Foods, моля свържете се с нас на 0879202042.