Citrulline Malate 200 гр

Продукт №: G002439
Код на производителя: 8733

Цитрулин Малат

PRIMAFORCE Citrulline Malate помага за възстановяването на мускулите, подобрява кръвоснабдяването, укрепва имунната система и увеличава енергийния потенциал на организма.

Цитрулин малат е аминокиселина, която повишава тренировъцхната производителност и ускорява възстановяването след интензивно физическо натоварване. Има положително действие върху кръвоснабдяването и оптимизира преноса на хранителни вещества и кислород в мускулите. 

 
Цитрулин малат е безценна съставката за поддържане на положителен азотен баланс в организма. Съставката е мощен прекурсор на аргинин, играещ основна роля в клетъчното делене и помага за изхвърлянето на токсичния амоняк от организма. Цитрулин малат подобрява кръвообръщението и оказва подкрепа на сърдечно-съдовата дейност.

Той стимулира производството на хормон на растежа, повишава инсулиновата секреция и неутрализира натрупването на млечна киселина, която пречи на възстановяването на мускулната тъкан. Той увеличава нивата на АТФ енергия в тялото, забавя появата на умора и ускорява метаболизма. Цитрулин малат стимулира имунната система и насърчава естествените защитни сили на организма.

80,66 лв. 62.50лв.

Начин на приемане

На гладно по 1 до 3 супени лъйици преди, по време и след тренировка

Каква цел има

  • Насърчава растежа на мускулна маса
  • Увеличава енергията
  • Повишава издръжливостта
  • Подпомага възстановяването
  • Подобрява усвояването на хранителни вещества
  • Поддържа баланса на азот в организма
  • Стимулира производството на хормон на растежа
  • Повишава инсулиновата секреция

Странични ефекти

Няма.

Хранителни факти

Количество в опаковка 200г.
Съставка Грамаж Процент
Цитрулин Малат 2.000 мг. 0%

За Аминокиселини Виж всички 557 продуктa

Аминокиселине са осневен елемент на белтъчините в човешкото тяло.Те играят важна роля за развитието и възстановяването на организма.Основните аминокислени в белтъчините са 20 всяка една от тях си има своя специфична аминогрупа.Аминокиселини са два вида незаменими и заменими аминокиселини.Незаменимите са 8 на брои това са метионин, треонин, триптофан, левцин, изолевцин, лизин, фенилалвинин и валин.Те са незаменими понеже не се произвеждат в тялото и се налага да се взимат чрез хранителни продукти със високо съдържание на протеин както и чрез хранителни добавки или лекарства.Заменимите аминокиселини са 12 тоест те се произвеждат от тялото когато са му нужни.Най-богатите храни на аминокиселини са тези които са със високо съдържание на Белтъини-месо, риба, млечни продукти, бобови храни и др. 

Коментари към Citrulline Malate 200 гр

Добави коментар
Цитрулин Малат Citrulline Malate 200 гр не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Аминокиселини на Primaforce, моля свържете се с нас на 0879202042.