CLA + 200 софтгелс

Продукт №: G002119
Код на производителя: cl200

Линолова киселина.

  • Марка:

Конюгирана линолова киселина (CLA) може да бъде полезна като помощно средство в контролиране на калориите в диетите, с цел намаляване на телесното тегло и натрупване на чистата мускулна маса.
За да се повиши ефективността на диетата трябва да се увеличи разхода на енергия чрез физическа дейност.


111.32лв.

Начин на приемане

3 капсули дневно.

Каква цел има

За подобряване на метаболизма.

Странични ефекти

няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 66 дози
Количество в опаковка 200 софтгелс
Количестно на доза 3.03 софтгелс

За Аминокиселини Виж всички 557 продуктa

Аминокиселине са осневен елемент на белтъчините в човешкото тяло.Те играят важна роля за развитието и възстановяването на организма.Основните аминокислени в белтъчините са 20 всяка една от тях си има своя специфична аминогрупа.Аминокиселини са два вида незаменими и заменими аминокиселини.Незаменимите са 8 на брои това са метионин, треонин, триптофан, левцин, изолевцин, лизин, фенилалвинин и валин.Те са незаменими понеже не се произвеждат в тялото и се налага да се взимат чрез хранителни продукти със високо съдържание на протеин както и чрез хранителни добавки или лекарства.Заменимите аминокиселини са 12 тоест те се произвеждат от тялото когато са му нужни.Най-богатите храни на аминокиселини са тези които са със високо съдържание на Белтъини-месо, риба, млечни продукти, бобови храни и др. 

Коментари към CLA + 200 софтгелс

Добави коментар
Линолова киселина. CLA + 200 софтгелс не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Аминокиселини на , моля свържете се с нас на 0879202042.