CLAmore - 180 дражета

Продукт №: G001612
Код на производителя: CL1866

Свързана Линолова Киселина

  • Марка:

Свързаната линоена киселина – CLAmore се синтезира по естествен начин от месо, яйца и млечни продукти. Свързаната линоена киселина – CLAmore стимулира качването на чиста мускулна маса ,като използва подкожните мастни киселини за енергия. CLAmore е безспорно един от най-добрите продукти за цялостно засилване на инмунната система ,намаляване на телесните мазнини и поддържане на оптимално тегло . Най-важното при всички мастни киселини е качеството на суровината. В продукта CLAmore са използвани най-качествените източници, които гарантират едновременно – мощна формула, с най-високо качество!


60.38лв.
Поръчай на:

Сходни Търсения

Подходящо за

Начин на приемане

Приемайте 3 до 6 дражетна дневно с храната, разделени на няколко приема.

Каква цел има

Линолова киселина е един от най-добрите смеси за цялостно засилване на инмунната система и увеличаването на чистата мускулна маса и намаляванете на телесните мазнини.

Хранителни факти

Дози в опаковката 180
Количество в опаковка 180 дражета
Количестно на доза 1.00 дражета

За За възстановяване Виж всички 108 продуктa

Във тази категория спадат всички продукти за възстановяване след тежко физическо натоварване както и за по добро общо физическо здраве. Възстановяващите продукти е много важно да се приемат за да предотваратите разпадането на мускулните влакна.Храненето за така важното възстановяване след тренировка, следва да бъде основен приоритет за всеки сериозен атлет, а хранителните добавки неизменна част от менюто му.Веднага след тренировка, мускулите са “гладни“ за хранителни вещества като въглехидрати, протеини, витамини, минерали, както и някои мазнини. Всички те са от съществено значение за бързото възстановяване след интензивни /фитнес/ тренировки.

Коментари към CLAmore - 180 дражета

Добави коментар
Свързана Линолова Киселина CLAmore - 180 дражета не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други За възстановяване на , моля свържете се с нас на 0879202042.