Coconut oil

Продукт №: G004378
Код на производителя: 91-0

КOКОСОВО МАСЛО

Swanson Coconut oil е прекрасен начин да въведетe енергизиращите средноверижни триглицериди в здравословна си диета. Средноверижните триглицериди са различни, защото бързо се абсорбират от тънките черва и бързо се използват за производството на енергия. Кокосовото масло е естествен източник на мастни киселини, особено на лауринова киселина. Тялото е в състояние да ги метаболизира бързо за енергия. Нашето кокосово масло се получава от сертифицирано органично кокосово масло и съдържа 400-560 мг  лауринова киселина на порция.


16.79лв.
Поръчай на:

Сходни Търсения

Подходящо за

Начин на приемане

1 гелкапсула 1 до 2 пъти дневно с вода

Каква цел има

За енергия

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 60
Количество в опаковка 60
Количестно на доза 1.00
Съставка Грамаж Процент
Калории от мазнини 10 0%
Общо Калории 10 0%
Общо Мазнини 2%

За На Растителна и Билкова Основа Виж всички 566 продуктa

Голяма  част от билките и продуктите на растителна основа освен за общото здраве намират приложение и в бодибилдинга. От много години мъжете са търсили помощ от билките за прилив на сила и полова мощ. И до днес те са приложими заради свойствата си да повишават нивата на тестостерон и усвояването на хранителни вещества, което неизбежно е последвано от мускулен растеж и сила. За щастие на всички които търсят подобни продукти индустрията на хранителни добавки предлага синтезиран и лесно достъпен огромен набор от билкови продукти.

Коментари към Coconut oil

Добави коментар
КOКОСОВО МАСЛО Coconut oil не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други На Растителна и Билкова Основа на SWANSON, моля свържете се с нас на 0879202042.