Collagen 300gr

Продукт №: G004552
Код на производителя: AN005

КОЛАГЕН ХИДРОИЗОЛАТ + ВИТАМИН С + КАЛЦИЙ

  • Марка:

Колагенът е най-често срещания белтък в човешкото тяло и отговаря за еластичността, жизнеността и непрекъснатото обновяване на кожата. Причината за стареенето на кожата е дефицитът на колаген. Натуралния колаген, първо запълва този дефицит, второ стимулира клетките към образуването на собствен колаген. Той задържа стареенето на кожата, подобрява нейната имунология, плътност и пигментация, придава й еластичност. Подпомага лечението на много заболявания на кожата и лигавиците, костно – мускулната система, кръвоносните съдове и др. Не причинява алергии, не дразни кожата, няма странични ефекти.
Доказан е терапевтичния ефект на Collagen Peptides в дози от 10 гр./ден в продължение на 4 месеца.


60.49лв.
Поръчай на:

Сходни Търсения

Подходящо за

Начин на приемане

10 гр. (2 ч.л.), приети с вода. 1 път дневно

Каква цел има

За еластичността, жизнеността и непрекъснатото обновяване на кожата.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 30
Количество в опаковка 300
Количестно на доза 10.00

За Стави и Хрущяли Виж всички 103 продуктa

Стави и Хрущяли-Спортът и движението са от решаващо значение за здравословния начин на живот и доброто физическо и душевно състояние. От друга страна обаче, интензивните спортни занимания и еднотипното хранене подлагат тялото на стрес. Важни органи могат да се претоварят и да се появят симптоми на износване на ставите. Изложените по-долу суплементи са предназначени за проблемни случаи, които днес поради специфичните натоварвания в спорта и ежедневието на съвременния човек се срещат много често.Затова препоръчваме отрано да обърнете внимание на подобни оплаквания. След това трудно ще се справите с тях и това ще доведе до сериозни последствия за спортната активност, здравето и свободата ви.

Коментари към Collagen 300gr

Добави коментар
КОЛАГЕН ХИДРОИЗОЛАТ + ВИТАМИН С + КАЛЦИЙ Collagen 300gr не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Стави и Хрущяли на , моля свържете се с нас на 0879202042.