Collagen 500 мг 90 капсули

Продукт №: G002664
Код на производителя: 14816

Колаген

Продукта е хранителна добавка, съдържаща лесно усвоим колаген - един от най-честите протеините в човешкото тяло. Колагенът е функция на специфичен вискозно вещество циментиране клетъчни елементи , за да се улесни образуването на тъкани и органи . По този начин тя помага много важни структури на тялото ни , като сухожилия , кости, кожа, коса и нокти, здрави .

Колагеновите протеини са унищожени през целия ни живот, тъй като в резултат на различни фактори на околната среда и процеса на стареене. В ранна възраст , този компонент е бързо регенерира , но като години пътувам с този процес е все повече и повече разстрои . Това води до различни дегенеративни промени. Процесът на загуба на колаген може да се забави в значителна степен , спряно или в много случаи също обърната чрез предоставяне на това важно вещество отвън - чрез приемането на добавки .


47,05 лв. 37.50лв.
Поръчай на:

Сходни Търсения

Подходящо за

Начин на приемане

Приемайте по 2 капсули на ден.

Каква цел има

За подържане на здрава кожа.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 45 дози
Количество в опаковка 90 капсули
Количестно на доза 2.00 капсули

За Витамини Минерали и Др. Виж всички 793 продуктa

Витамините и минералите регулират оползотворяването на макрохранителните вещества и обмяната на веществата и имат значение за имунната система, както и за цялостното здравословно състояние и жизненост на организма. Всяко едно от тези регулаторни вещества изпълнява определени функции. Ако липсва само едно от тях, останалите не могат да извършват пълноценно работата си и организмът не функционира оптимално. Спортистите имат високи потребности от витамини и минерали. Това се дължи на честотамито движение и засиленото потоотделяне.

Коментари към Collagen 500 мг 90 капсули

Добави коментар
Колаген Collagen 500 мг 90 капсули не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Витамини Минерали и Др. на HAYA Labs, моля свържете се с нас на 0879202042.