COLLAGEN 750mg 120 Caps.

Продукт №: G005119
Код на производителя: AN005

КОЛАГЕН ХИДРОИЗОЛАТ

Колагенът е най-често срещания белтък в човешкото тяло и отговаря за еластичността, жизнеността и непрекъснатото обновяване на кожата. Причината за стареенето на кожата е дефицитът на колаген. Натуралния колаген, първо запълва този дефицит, второ стимулира клетките към образуването на собствен колаген. Той задържа стареенето на кожата, подобрява нейната имунология, плътност и пигментация, придава й еластичност. Подпомага лечението на много заболявания на кожата и лигавиците, костно – мускулната система, кръвоносните съдове и др. Не причинява алергии, не дразни кожата, няма странични ефекти.

 

Колаген хидролизатът е особено важен за прием от тежкоатлети, тъй като подобрява структурата и функцията на сухожилията, костите и ставите и ги предпазва от дегенеративни заболявания.


53,76 лв. 31.50лв.
Поръчай на:

Сходни Търсения

Подходящо за

Начин на приемане

Приемайте по 3 капсули на ден.

Каква цел има

За еластичността, жизнеността и непрекъснатото обновяване на кожата.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 40 дози
Количество в опаковка 120 капсули
Количестно на доза 3.00 капсули

За Стави и Хрущяли Виж всички 103 продуктa

Стави и Хрущяли-Спортът и движението са от решаващо значение за здравословния начин на живот и доброто физическо и душевно състояние. От друга страна обаче, интензивните спортни занимания и еднотипното хранене подлагат тялото на стрес. Важни органи могат да се претоварят и да се появят симптоми на износване на ставите. Изложените по-долу суплементи са предназначени за проблемни случаи, които днес поради специфичните натоварвания в спорта и ежедневието на съвременния човек се срещат много често.Затова препоръчваме отрано да обърнете внимание на подобни оплаквания. След това трудно ще се справите с тях и това ще доведе до сериозни последствия за спортната активност, здравето и свободата ви.

Коментари към COLLAGEN 750mg 120 Caps.

Добави коментар
КОЛАГЕН ХИДРОИЗОЛАТ COLLAGEN 750mg 120 Caps. не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Стави и Хрущяли на BIOVEA, моля свържете се с нас на 0879202042.