Complete Casein / 908 gr

Продукт №: G005216
Код на производителя: SS01

Казеинов протеин

  • Марка:
  • Вкус: Ванилия, Курабийки с Крем

Продукта е патентован комплекс от хранителни ензими. Той значително подобрява ефективността на усвояването и оптимизира оползотворяването на протеина. Complete Casein™ не съдържа мазнини, лактоза и глутен! Подходящ е за всеки, който иска да увеличи количеството на приемания протеин. Разтваря се лесно в шейкър и има познатия Ви от Muscle Milk фантастичен вкус!


94.61лв.
Поръчай на:

Сходни Търсения

Подходящо за

Начин на приемане

Възможно е да се приема непосредствено преди лягане вечер, като заместител на междинно хранене и/или във всеки друг момент, когато имате нужда от протеин с бавно усвояване.

Каква цел има

Източник на аминокиселини за значително по-дълъг период

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 29
Количество в опаковка 908
Количестно на доза 31.31
Съставка Грамаж Процент
Протеин 25мг 50%
Натрий 220мг 9%
Калории от мазнини 10 0%
Общо Калории 110 0%
Общо Мазнини 2%
Холестерол 10мг 3%

За Казеин Протеин Виж всички 37 продуктa

Това са така наречените бавно усвоями протеини които се усвояват по бавно от организма и дават нужните за мускула протеини и предпазват от разпад на мусулните клетки. Казеинът е протеин който се усвоява от много по бавно и доставя на организма нужните хранителни вещества по дълго време. Казеинът е така наречения нощен протеин защото доставя на организма и мускулите правилната доза белтъчини и въглехидрати докато си отпочиват.

Коментари към Complete Casein / 908 gr

Добави коментар
Казеинов протеин Complete Casein / 908 gr не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Казеин Протеин на , моля свържете се с нас на 0879202042.