Complete Greens 100 гр

Продукт №: G002460
Код на производителя: 16131

Зелени храни

BULK POWDERS Complete Greens™ е революционна хранителна формула, комбинация от 24 хранителни вещества – натурални екстракти от зелени храни. Те са внимателно подбрани, за да осигурят ценна подкрепа за здравето. 

Всяка съставка в комплекса на Complete Greens™ е внимателно подбрана и прецизно дозирана за максимална ефективност, като в процеса на преработка са запазени всички хранителни ползи на зелените екстракти. Продуктът включва както популярни съставки, така и нови, уникални допълнения, които превръщат Complete Greens™ в един по-ефективен продукт в сравнение с други подобни формули на пазара. 

BULK POWDERS избират най-добрите зелени храни. Те се отличават с високо съдържание на витамини, минерали, антиоксиданти, незаменими мастни киселини, фибри и фитонутриенти. 
 
Complete Greens™ включва почти 1 гр спирулина. Това е вид тъмнозелени водорасли с отлична хранителна стойност, богат източник на протеини и аминокиселини, а също така минерали като калций, желязо, магнезий, калий и цинк. Продуктът съдържа екстракт от ечемичена трева, който съдържа впечатляващите 20 аминокиселини, включително 8-те основни, които тялото не може да произведе по естествен път. Това растение се характеризира с висока концентрация на витамини B6, B12, C, E и K, както и биотин и бета каротин, който тялото преобразува във витамин А. Формулата наComplete Greens™ е обогатена с овесени фибри, източник на качествени протеини, въглехидрати и фибри.
 
Complete Greens™ осигурява мощна комбинация от зелени екстракти, включително спанак, 
броколи, кале, пшеница, крес, морков, домат, ленено семе, хлорела, цвекло, юка, авокадо, кълнове от люцерна, соеви кълнове, смрадлика и келп. Всички тези растителни съставки осигуряват пълен спектър от важни хранителни вещества, необходими за здравето и правилното функциониране на организма.
 
Complete Greens™ съдържа уникална билкова смес с пет активни съставки с мощни антиоксидантни свойства: риган, розмарин, мащерка, магданоз и босилек. Всички тези билки имат високо съдържание на витамини и минерали, фибри, мононенаситени и полиненаситени мазнини. 
 
Complete Greens™ е подходящ продукт както за спортисти и активни хора, така и за всички, които искат да подобрят здравето и хранителния си режим.
Формулата е изчистена от всякакви пълнители и овкусители.

45,37 лв. 33.75лв.

Начин на приемане

Препоръчителен дневен прием: Смесете около 9 гр в 250 мл вода и консумирайте 1-2 пъти дневно.

Каква цел има

 подкрепа за здравето,антиоксиданти,витамини, минерали и фибри

Странични ефекти

няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 11
Количество в опаковка 100 гр
Количестно на доза 9.09 гр
Съставка Грамаж Процент
Протеин 19.6 гр 0%
Въглехидрати 60.9 гр 0%
Общо Мазнини 5.8 гр 0%

За Комплексни Антиоксиданти Виж всички 53 продуктa

Копмлексни Антиоксиданти-Витамините и минералите регулират оползотворяването на макрохранителните вещества и обмяната на веществата и имат значение за имунната система, както и за цялостното здравословно състояние и жизненост на организма. Всяко едно от тези регулаторни вещества изпълнява определени функции. Ако липсва само едно от тях, останалите не могат да извършват пълноценно работата си и организмът не функционира оптимално. Спортистите имат високи потребности от витамини и минерали. Това се дължи на честото движение и засиленото потоотделяне.

Коментари към Complete Greens 100 гр

Добави коментар
Зелени храни Complete Greens 100 гр не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Комплексни Антиоксиданти на BULK Powders, моля свържете се с нас на 0879202042.