Complete Pre-Workout Advanced 500 гр

Продукт №: G002385
Код на производителя: 15588

Буустер

  • Марка: BULK Powders
  • Вкус: Горски плодове

BULK POWDERS Complete Pre-Workout™ ADVANCED е многокомпонентна хранителна добавка, стимулираща изграждането на чиста мускулна маса, увеличава издръжливостта и подобрява процесите на възстановяване след високоинтензивни тренировки.

Complete Pre-Workout™ ADVANCED съдържа верижно-разклонени аминокиселини (BCAA) левцин, изолевцин и валин. Те стимулират изгарянето на излишните мазнини в организма и насърчават растежа на чиста мускулна маса. Изолевцин увеличава издръжливостта по време на натоварващи тренировки, подпомага възстановяването и подобрява обмена на кислород. Левцин се абсорбира бързо от организма, повишава енергията и неутрализира загубата на чиста мускулна маса. Валин има основна роля при изграждането на мускулната маса, като регулира азонтия баланс в организма и увеличава мускулната активност. Комбинацията му с левцин и изолевцин оказва подкрепа на хора с чернодробни заболявания при възвръщането на мускулна маса.


Формулата на Complete Pre-Workout™ ADVANCED е обогатена с аминокиселината аргинин алфа-кетоглутарат (A-AKG). Тя повишава притока на кръв в мускулите, увеличава нивото на азотен оксид и доставя необходимите на мускулите хранителни вещества. Аргинин алфа-кетоглутарат стимулира синтеза на протеини, подобрява растежа на чиста мускулна маса и регулира нивата на инсулин.

Complete Pre-Workout™ ADVANCED съдържа цитрулин малат, който също повишава кръвоснабдяването на мускулите и оказва подкрепа при поддържането на положителен азотен баланс в организма. Цитрулин малат ускорява процесите на възстановяване след високоинтензивни тренировки, подобрява метаболизма и укрепва здравето на сърдечно-съдовата система. Тази аминокиселина елиминира токсичния амоняк и млечната киселина, стимулира клетъчното делене и неутрализира чувството на умора.

Подобрената формула на Complete Pre-Workout™ ADVANCED съдържа натуралната аминокиселина бета-аланин, която повишава мускулната сила и издръжливост, неутрализира умората и подобрява възстановяването след високоинтензивни тренировки. Бета-аланин увеличава нивата на азотен оксид в организма и осигурява енергия за продължителни натоварвания.

Complete Pre-Workout™ ADVANCED съдържа L-тирозин. Той е  прекурсор на адреналина и подобрява концентрацията и интензивността по време на тренировки. L-тирозин повишава телесната температура, стимулира изгарянето на излишните мазнини и оказва подкрепа в процесите на възстановяване. Тази неесенциална аминокиселина елиминира стреса и неутрализира състояния на тревожност и депресия.

Формулата на Complete Pre-Workout™ ADVANCED е обогатена с кофеин, който ободрява организма, насърчава двигателната активност и подобрява общото благосъстояние. Кофеинът увеличава силата и енергията, повишава умствената концентрация и подобрява настроението. 

Complete Pre-Workout™ ADVANCED съдържа витамин B6 (пиродоксин), който има важна роля за доброто усвояване на протеини и мазнини от организма, стимулира синтеза на нуклеиновата киселина и неутрализира нощните мускулни спазми. Витамин B6 забавя процесите на стареене, подпомага нервната система и подобрява мозъчната дейност.

116.89лв.

Начин на приемане

Препоръчителен дневен прием: Приемайте 1 път дневно по 17 гр., около 30 минути преди тренировки.

Каква цел има

 Мускулна маса, Издръжливост,Възстановяване,Изгаряне на мазнините,Сила и енергия

Странични ефекти

няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 29
Количество в опаковка 500 гр
Количестно на доза 17.24 гр
Съставка Грамаж Процент
Протеин 82 гр 0%
Въглехидрати 3 гр 0%
Цитрулин Малат 3 гр 0%

За Предтренировъчни бустери Виж всички 57 продуктa

Напомпващи Азотни буустери са предназначени за използване преди тренировка. Основният ефект на азотните буустери е да Ви дадат енергия, желание за тренировка и сила. Тук ще намерите продукти, действащи безотказно при липса на желание и мотивация за тренировка. Подпомага възстановяването на мускулатурата след тренировка и придава много красив напомпан вид на мускулите.По-голямата част от азотните бустери съдържат  стимуланти. В последно време, много спортисти започнаха да се обръщат към добавките без стимуланти, което е добре дошла промяна за хората, които са загрижени за здравето си. Това че не съдържат стимуланти, не прави тези продукти по – малко ефективни. Те все още помагат за постигане на желаните резултати, но не съдържат  потенциално вредни вещества, като например кофеин и ефедрин. Това е добра новина за хората, които са чувствителни към някое  от тях.

Коментари към Complete Pre-Workout Advanced 500 гр

Добави коментар
Буустер Complete Pre-Workout Advanced 500 гр не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Предтренировъчни бустери на BULK Powders, моля свържете се с нас на 0879202042.