Probiotic 100 Таблетки

Продукт №: G004856
Код на производителя: 360827

Пробиотик

  • Марка: GNC

GNC Probiotic е висококачествена пробиотична формула с пет различни щама. Тази формула доставя приблизително 8 милиарда полезни бактерии на ден. Продуктът е обогатен с храносмилателни ензими, които допълват действието на пробиотиците и подпомагат функциите на храносмилателната система.

 

Пробиотиците имат редица доказани ползи за здравето на човека, включително оптимизиране на стомашно-чревната функция и намаляване на оксидативния стрес по време на интензивно натоварване.


68.83лв.

Начин на приемане

Препоръчителен дневен прием: Приемайте 2 таблетки дневно, сутрин и вечер, по време на хранене. 

Каква цел има

Храносмилане ,усвояване на хранителни вещества, интензивно натоварване

Странични ефекти

няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 50 дози
Количество в опаковка 100 Таблетки
Количестно на доза 2.00 Таблетки

За Пробиотици Виж всички 30 продуктa

Повечето учени дефинират пробиотиците като „живи микробни хранителни добавки, които влияят полезно и благотворно на човека, подобрявайки и оздравявайки вътрешния микробен баланс“. Въздействието на пробиотичните бактерии е изключително трудно да се обясни само чрез сега известните научни данни и наблюдения, вземайки под внимание наличието на милиарди бактерии в бактериалната екосистема на човека. Независимо от това, тяхното влияние върху човешката физиология е огромно и продължава да бъде обект на все повече наблюдения и нови научни факти.Най често срещаните пробиотоци са Ацидофилус и Бифидус.Те са приятелски бактерии, които подобряват жизнеността и трябва да съставляват 98% от чревната флора на здравите хора. Те заедно са необходими за постигане на оптимално здраве на храносмилателния тракт, за укрепване на черния дроб и кръвта и за повишаване на естествените ни защитни сили.

Коментари към Probiotic 100 Таблетки

Добави коментар
Пробиотик Probiotic 100 Таблетки не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Пробиотици на GNC, моля свържете се с нас на 0879202042.