Complete Probiotic 60 Таблетки

Продукт №: G002429
Код на производителя: 15393

Пробиотик

BULK POWDERS Complete Probiotic е висококачествена пробиотична формула с пет различни щама. Тази формула доставя приблизително 8 милиарда полезни бактерии на ден. Продуктът е обогатен с храносмилателни ензими, които допълват действието на пробиотиците и подпомагат функциите на храносмилателната система.

Пробиотиците имат редица доказани ползи за здравето на човека, включително оптимизиране на стомашно-чревната функция и намаляване на оксидативния стрес по време на интензивно натоварване.

 
BULK POWDERS Complete Probiotic съдържа бетаин HCL. Тази съставка стимулира производството на стомашна киселина и този начин подпомага процеса на храносмилане. Нормалните нива на солна киселина са необходими за усвояването на аминокиселини. 
 
BULK POWDERS Complete Probiotic съдържа ензима пепсин. Това е храносмилателна протеаза, която съдейства за разграждане на протеините. Формулата включва и алфа амилаза, ензим, който разгражда въглехидратите с дълги вериги.
 
Пробиотиците доказано подобряват здравето на дебелото черво и подпомагат усвояването на хранителни вещества от храната. Освен това, те притежават имуностимулиращи и противовъзпалителни свойства.

36.23лв.

За Пробиотици Виж всички 30 продуктa

Повечето учени дефинират пробиотиците като „живи микробни хранителни добавки, които влияят полезно и благотворно на човека, подобрявайки и оздравявайки вътрешния микробен баланс“. Въздействието на пробиотичните бактерии е изключително трудно да се обясни само чрез сега известните научни данни и наблюдения, вземайки под внимание наличието на милиарди бактерии в бактериалната екосистема на човека. Независимо от това, тяхното влияние върху човешката физиология е огромно и продължава да бъде обект на все повече наблюдения и нови научни факти.Най често срещаните пробиотоци са Ацидофилус и Бифидус.Те са приятелски бактерии, които подобряват жизнеността и трябва да съставляват 98% от чревната флора на здравите хора. Те заедно са необходими за постигане на оптимално здраве на храносмилателния тракт, за укрепване на черния дроб и кръвта и за повишаване на естествените ни защитни сили.

Коментари към Complete Probiotic 60 Таблетки

Добави коментар
Пробиотик Complete Probiotic 60 Таблетки не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Пробиотици на BULK Powders, моля свържете се с нас на 0879202042.