GlycerGrow - 1 кг

Продукт №: G001613
Код на производителя: CL0131

Креатинова матрица

  • Марка:

GlycerGrow е продукт със синергистично действие за увеличаване обема на клетките, засилване ефекта от креатина . GlycerGrow  в съчетание с умерено нисковъглехидратна диета, солидна трнировка и прием на протеини, дава изумителен ефект –видимо нарастване на мускулната маса, огромна сила и васкуларизация (подобрение на кръвоснабдяването на мускулните тъкани и разширяване на кръвоносните съдове), подобрява електролитния баланс в клетките и междуклетъчните пространства GlycerGrow е много полезен при тренировки за издръжливост, той подобрява циркулацията на водата в тялото и дава енергията. При усилени тренировки с тежести, GlycerGrow дава експлозивна сила, подпомага възстановяването и симптомите на претрениране изчезват. В продукта са включени GlycerGrow ComplexTM, който съдържа: Glycerol MonoStearate – това е натурална форма на глицерол  със стеаринова киселина, който увеличава концентрацията на флуиди в кръвта и тъканите. Той подобрява водния баланс и обмяната на хранителни вещества в организма. Glycerol MonoStearate няма цвят, мирис и има сладникав вкус.Л-Таурин (L-Taurine) -ободрява , подобрява настроението и стимулира нервната система, засилва паметта и желанието за тренировка.CellCharge ComplexTM съдържа: Натриев Хлорид  е много важен за премахването на мускулните крампи, като задържа вода, която при интензивна физическа дейност се губи от организма за охлаждане на тялото .Калий - калиевите соли са важни електролити улесняващи пренасянето на хранителни вещества през клетъчните мембрани .

 


123.84лв.
Поръчай на:

Сходни Търсения

Начин на приемане

Разтворете 3-4 мерителни лъжички ,започнете консумацията преди тренировка да продължи по време на тренировката и след нея .

Каква цел има

Увеличава обема на клетките , подобрява възстановяването , повишава издръжливостта , повишава желанието за тренировка , подобрява растежа на чиста мускулна маса , подобрява васкуларизацията .

Хранителни факти

Дози в опаковката 120
Количество в опаковка 1000г
Количестно на доза 8.33г
Съставка Грамаж Процент
Kалий 70мг 0%
Натрий 163мг 0%
Мазнини (наситени) 0%

За Комплексни креатини Виж всички 38 продуктa

Всвки един вид креатин изпълнява различна функция и има различна химична реакция, всеки един от тях се свързва по различен начин с клетките в тялото ни. Под комплексни креатини разбираме, че са съвкупност от всеки вид креатин за да стимулира максималния ефeкт от добавката креатин. Има различни видове креатин такива който задържат вода в клетките и такива които стимулират само енергийните нива в организма. Креатинът благоприятства производителността на мускулите (сила и издръжливост) като участва в синтезата на аденозинтрифосфат (АТФ).

Коментари към GlycerGrow - 1 кг

Добави коментар
Креатинова матрица GlycerGrow - 1 кг не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Комплексни креатини на , моля свържете се с нас на 0879202042.