Green Magnitude - еднократна доза

Продукт №: G001617
Код на производителя: CL0337

Креатинова матрица

  • Марка:
  • Вкус: Зелена Ябълка, Лимонада

Green MAGnitude e уникална креатинова матрица съчетана със специално избрани съставки, които да представляват идеалния бленд за покачване на мускулна маса, сила и издръжливост .Green MAGnitude иновативна креатинова матрица , която съчетава Магнезиев Креатин Челат (патентована форма креатин) с Дикреатин Малат (креатин, свързан с Яблъчна киселина - Malic Acid) , които ще ви накарат да дадете всичко от себе си при всяка тренировка.Магнезиев креатин челат (Magnesium Creatine Chelate) и Дикреатин Малат (Dicreatine Malate) са от голямо значение за производството на АТФ при физическо натоварване .Тази комбинация има способността да намалява  разхода на кислород, което води до осезаем прилив на енергия по време на кардио или силова тренировка.Бетаин (Betaine Anhydrous) е витамин от B комплекс, който има липотропен ефект – подпомага окислението на мазнини и преобразуването им в енергия. Спомага за неутрализиране на Млечна Киселина. Таурин (Taurine), Бетаин (Betaine Anhydrous) и Тирозин (Tyrosine) имат многобройни психологични и метаболитни ефекти. Добавени към Green MAGnitude,  засилват целевите ефекти на продукта: придаване на енергия,  повишаване на концентрацията и желанието за тренировка, повишаване на обема , антиоксидантна защита.

 


5.57лв.
Поръчай на:

Сходни Търсения

Подходящо за

Начин на приемане

Приемайте 1 мерителна лъжичка разбита в 170-200мл. вода, преди и по време на тренировката.

Каква цел има

Придаване на енергия,  повишаване на концентрацията и желанието за тренировка, повишаване на обема , антиоксидантна защита.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 1
Количество в опаковка 10.4 г
Количестно на доза 10.40 г
Съставка Грамаж Процент
Бетаин 0%
Л-Тирозин 500мг 0%
Таурин 0%

За Креатинови продукти Виж всички 184 продуктa

Креатинът благоприятства производителността на мускулите (сила и издръжливост) като участва в синтезата на аденозинтрифосфат (АТФ). АТФ е от голямо значение за спортистите, защото служи като пряк източник на енергия за съкращенията на мускулите. При съкращаване на мускулите АТФ се разгражда до аденозиндифосфат (АДФ) като се отделя енергия и фосфатен остатък. Запасите от АТФ се изчерпват напълно за 2-3 сек и трябва непрекъснато да се подновяват, за да се поддържа производителността.

Коментари към Green Magnitude - еднократна доза

Добави коментар
Креатинова матрица Green Magnitude - еднократна доза не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Креатинови продукти на , моля свържете се с нас на 0879202042.