Orange OximMega Greens Kit - 318г + 120 драже

Продукт №: G001618
Код на производителя: CL0168

Рибено масло с комплекс от зелени храни

  • Марка:

Голяма част от трениращите хора немогат да разберат важността на комбинираните продукти за спорта. Успеха не се гради само с протеин, креатин или други добре познати хранителни добавки, а с помощта на много други от изключителна важност за анаболните процеси в тялото . Orange OxiMega Kit ще ви помогне да изградите стабилна база, върху която да надградите вашите постижения . Това е продукт, който ще ви осигури всички необходими хранителни елементи, като омега мастни киселини, екстракти от плодове и зеленчуци, храносмилателни ензими, имуностимулатори и защита за сърдечно-съдовата система.Orange OxiMega Kit е изграден от най- високо качествен източник на омега мастни киселини EPA (еикозапентаенова киселина) и DHA (докозахексаенова киселина) от скандинавска риба. Здравословните мастни киселини са много важни за всички клетки в организма и играят главна роля в мускулоизграждащите процеси. Приемът на Orange OxiMega Kit  доставя 60% DHA/EPA (Докозахексаенова и Еикозапентаенова киселин). Таблетките са със специално покритие, което ги прави устойчиви на стомашните сокове, за да се усвоят напълно в тънките черва.В допълнение към това,таблетките са с приятен вкус и мирис . Извлеченото рибено масло в  Orange OxiMega Kit няма  никакви вредни или токсични съставки, то е внимателно пречистено и съдържа витамин Е, за по-добро качество.

 


153.07лв.
Поръчай на:

Сходни Търсения

Подходящо за

Начин на приемане

Приемете от зелените храни 1 лъжица разтворена във вода заедно със закуската, Рибеното масло 2 дражета дневно заедно с храна.

Каква цел има

Използвайте за отлично здраве и максимални резултати във фитнеса.

Хранителни факти

Дози в опаковката 60
Количество в опаковка 318г + 120 дражета
Количестно на доза 5.30 дражета
Съставка Грамаж Процент
Протеин 0%
Витамин E (Токоферoл) 20 iu 0%
Екстракт от зелен чай 50мг 0%
Въглехидрати 0%
Фибри 0%

За Рибено Масло Виж всички 39 продуктa

Рибеното масло съдържа така важните есенциални мастни киселини. Те са от голяма важност за тялото ни, но самият организъм не може сам да синтезира и трябва да ги приемаме под формата на хранителна добавка. Есенциалните мастни киселини подпомагат репродуктивната, имунната, нервната и сърдечно-съдовата система. Омега-3 и омега-6 киселините са двете основни групи на Есенциалните мастни киселини.

Коментари към Orange OximMega Greens Kit - 318г + 120 драже

Добави коментар
Рибено масло с комплекс от зелени храни Orange OximMega Greens Kit - 318г + 120 драже не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Рибено Масло на , моля свържете се с нас на 0879202042.