CORAL CALCIUM 750mg 90 caps.

Продукт №: G005120
Код на производителя: BIO-045

Хранителна добавка калций

Калцият, наличен в кораловото съдържание, представлява калциева сол от вкаменени коралови рифове, намиращи се в Окинава, Япония. Неговата йонизирана форма съдейства за по-лекото и достъпно усвояване на калция от организма. Калцият от корали се състои предимно от калциев карбонат и малки количества магнезий и други ценни за здравето минерали. Този продукт осигурява приема на незаменими хранителни вещества, участващи в изграждането на костната система, каквито несъмнено са минералите калций и магнезий, както и витамин D.


45,23 лв. 25.50лв.
Поръчай на:

Сходни Търсения

Подходящо за

Начин на приемане

Приемайте по 2 капсули на ден заедно със храна.

Каква цел има

За по- добро усвояване на хранителни вещества и важния витамин Д.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 45 дози
Количество в опаковка 90 капсули
Количестно на доза 2.00 капсули
Съставка Грамаж Процент
Калций 750 мг 0%

За Витамини Виж всички 321 продуктa

Наименованието витамин се появява през 1912 г., след като американския биохимик от полски произход Казимир Функизолира от оризовите люспи съдържащо аминна група вещество (витамин В1), Витамините са нискомолекулни органични вещества, необходими в минимални количества за нормалната жизнена дейност на човека и животните. 

Коментари към CORAL CALCIUM 750mg 90 caps.

Добави коментар
Хранителна добавка калций CORAL CALCIUM 750mg 90 caps. не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Витамини на BIOVEA, моля свържете се с нас на 0879202042.