CORDYCEPS 450mg 60 caps.

Продукт №: G005122
Код на производителя: BIO-046

Продукт на растителна и билкова основа

В китайската народна медицина в продължение на векове, те се употребявали като тонизиращо средство за човешкия организъм. Всъщност, тези гъби са паразити по насекоми, членестоноги и трюфелоподобни гъби. Израстват в Азия – Тибет, Китай, Япония, Корея, Тайланд и др. на голяма надморска височина.

 

Днес много изследвания са доказали, че тези кордицепс са уникални природни аптеки. В тях могат да бъдат извлечени 77 микро- и макроелементи, 80 вида дрожди, много важни аминокиселини и ненаситени мастни киселини.


45,92 лв. 25.50лв.
Поръчай на:

Подходящо за

Начин на приемане

Приемайте по две капсули два пъти дневно.

Каква цел има

За укрепвана на здравето.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 60 дози
Количество в опаковка 60 таблетки
Количестно на доза 1.00 таблетки

За На Растителна и Билкова Основа Виж всички 566 продуктa

Голяма  част от билките и продуктите на растителна основа освен за общото здраве намират приложение и в бодибилдинга. От много години мъжете са търсили помощ от билките за прилив на сила и полова мощ. И до днес те са приложими заради свойствата си да повишават нивата на тестостерон и усвояването на хранителни вещества, което неизбежно е последвано от мускулен растеж и сила. За щастие на всички които търсят подобни продукти индустрията на хранителни добавки предлага синтезиран и лесно достъпен огромен набор от билкови продукти.

Коментари към CORDYCEPS 450mg 60 caps.

Добави коментар
Продукт на растителна и билкова основа CORDYCEPS 450mg 60 caps. не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други На Растителна и Билкова Основа на BIOVEA, моля свържете се с нас на 0879202042.