Creabose 300 г

Продукт №: G001775
Код на производителя: SC08023

Креатин рибоза

Креатин монохидрат и рибоза по отделно, имат ясно изразен ефект върху увеличаване клетъчния обем и производството на клетъчната енергия, но в комбинация, те работеят в синергизъм, което още повече засилва крайния резултат. С CREABOSE вашите мускули получават подкрепа по 2 различни пътя, които обаче не са тотално независими направления. Способността на рибозата да предотвратява разграждането на АТФ в мускулните клетки по време на тежка тренировка, повишава ефекта на креатина. Затова, CREABOSE е страхотна комбинация от анаболни съставки за максимум чиста мускулна маса и прираст на сила.


37.43лв.
Поръчай на:

Сходни Търсения

Подходящо за

Начин на приемане

Приемайте по 2 дози от продукта 2 пъти на ден с голямо количество вода.

Каква цел има

За повече сила и издръжливост по време нйа тренировка.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 60 дози
Количество в опаковка 300 грама
Количестно на доза 5.00 грама

За Комплексни креатини Виж всички 38 продуктa

Всвки един вид креатин изпълнява различна функция и има различна химична реакция, всеки един от тях се свързва по различен начин с клетките в тялото ни. Под комплексни креатини разбираме, че са съвкупност от всеки вид креатин за да стимулира максималния ефeкт от добавката креатин. Има различни видове креатин такива който задържат вода в клетките и такива които стимулират само енергийните нива в организма. Креатинът благоприятства производителността на мускулите (сила и издръжливост) като участва в синтезата на аденозинтрифосфат (АТФ).

Коментари към Creabose 300 г

Добави коментар
Креатин рибоза Creabose 300 г не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Комплексни креатини на SCITEC Nutrition, моля свържете се с нас на 0879202042.