Createston Massiv

Продукт №: G003538
Код на производителя: 1201

Креатинов продукт

  • Марка:

За разлика от другите два варианта, Peak Createston Massive има по-голямо съдържание на протеини и въглехидрати и няма толкова ергогеници. Високото съдържание на въглехидрати означава, че можете да добиете много висока ефективност - за тези трениращи, които не са предразположени към голяма мускулна маса или се намират извън хранителен режим и нямат ограничение върху приема на въглехидрати.

Createston professionell e предвиден и допълнително оптимизиран с бета екдистерон, HCA, алфа-липонова киселина, ванадил сулфат, ZMA и tribulus terrestris! Createston professionell за първи път обещава едновременнопокачване на около 6 кг мускулна маса, както и  увеличаване  на силата с 30 %, допълнително зареждане на съдържащите се в Createston professionell аминокиселини и пептиди в мускулатурата.

Всичко това при невероятно горене на мазнини. Резултатът от това тройно действие е покачване на 4 до 6кг чиста мускулна маса.

 


114.10лв.
Поръчай на:

Сходни Търсения

Начин на приемане

Една доза преди тренировка

Каква цел има

Покачване на чиста мускулна маса

Повишаване на силата

Неутрализиране на умората

Странични ефекти

Няма.

За Креатинови продукти Виж всички 184 продуктa

Креатинът благоприятства производителността на мускулите (сила и издръжливост) като участва в синтезата на аденозинтрифосфат (АТФ). АТФ е от голямо значение за спортистите, защото служи като пряк източник на енергия за съкращенията на мускулите. При съкращаване на мускулите АТФ се разгражда до аденозиндифосфат (АДФ) като се отделя енергия и фосфатен остатък. Запасите от АТФ се изчерпват напълно за 2-3 сек и трябва непрекъснато да се подновяват, за да се поддържа производителността.

Коментари към Createston Massiv

Добави коментар
Креатинов продукт Createston Massiv не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Креатинови продукти на , моля свържете се с нас на 0879202042.