Createston Proffesional 2.556kg.

Продукт №: G003655
Код на производителя: 1022

Креатинов продукт

  • Марка:
  • Вкус: Портокал, Череша

Използващите го спортиси, могат да сравнят ефекта от Createston professionell единствено с този на стероидите, но без вредните им последици! Подобно на всички добавки на Peak, Createston professionell е изцяло натурален и не дава положителна допинг проба!

Createston professionell e засилен и допълнително оптимизиран с бета екдистерон, HCA, алфа-липонова киселина, ванадил сулфат, ZMA и tribulus terrestris! Createston professionell за първи път обещава едновременнопокачване на около 6 кг мускулна маса, както и  повишаване  на силата с 30 %, допълнително зареждане на съдържащите се в Createston professionell аминокиселини и пептиди в мускулатурата.

Всичко това при изключителното горене на мазнини. Резултатът от това тройно действие е покачване на 4 до 6кг чиста мускулна маса.


304.74лв.
Поръчай на:

Сходни Търсения

Подходящо за

Начин на приемане

Една доза преди тренировка

Каква цел има

За голямо повишаване на мускулната маса, сила и издръжливоста по време на тренировка.

Странични ефекти

Няма.

Хранителни факти

Дози в опаковката 27 дози
Количество в опаковка 2556 гр.
Количестно на доза 94.67 гр.
Съставка Грамаж Процент
Протеин 34.5гр. 0%
Въглехидрати 30гр 0%
Захари 9гр. 0%
Общо Мазнини 1.2гр. 0%

За Комплексни креатини Виж всички 38 продуктa

Всвки един вид креатин изпълнява различна функция и има различна химична реакция, всеки един от тях се свързва по различен начин с клетките в тялото ни. Под комплексни креатини разбираме, че са съвкупност от всеки вид креатин за да стимулира максималния ефeкт от добавката креатин. Има различни видове креатин такива който задържат вода в клетките и такива които стимулират само енергийните нива в организма. Креатинът благоприятства производителността на мускулите (сила и издръжливост) като участва в синтезата на аденозинтрифосфат (АТФ).

Коментари към Createston Proffesional 2.556kg.

Добави коментар
Креатинов продукт Createston Proffesional 2.556kg. не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Комплексни креатини на , моля свържете се с нас на 0879202042.