Creatine 1500 mg - 100 tabs

Продукт №: G001365
Код на производителя: 2039

Креатин монохидрат за енергия

Foods Creatine 1500 mg - 100 tabs са изклщчителни таблетки, които осигуряват издръжливостта при продължителни тренировки. Те са сигурен източник на креатин. Този елемент най-често се среща в месото и рибата. Затова тези таблетки доставят това вещество без да се нала да се консумира месо. Той е 100% вегетариански продукт. Дава сила и енергия, отличен е за повишаване на мускулната маса и е чудесна добавка към дневното Ви меню. Креатин монохидрат, който стимулира производството на АТФ (енергия за клетките). Увеличава силата, експлозивността, издръжливостта, инсулиновата чувствителност и обема на клетките. Стимулира изграждането на мускулна маса.Този продукт е спечелил престижна в САЩ за награда за най-добра хранителна добавкана 2009г. 


38.64лв.
Поръчай на:

Сходни Търсения

Подходящо за

Начин на приемане

Като хранителна добавка, приемайте 3 таблетки с плодов сок или друга подсладена течност 3 до 4 пъти дневно, преди и след тренировка, през първите 7 дни. След това, за поддържане , консумирайте  3 таблетки от 1 до 3 пъти дневно. Оставя се от 3 до 4 часа между дозите. За продължителна употреба, повече от 28 дни, използвате една доза (3 таблетки) дневно.

Каква цел има

За увеличаване на силата и издръжливостта, както и да трупане на мускулна маса.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Количество в опаковка 100 tabs
Съставка Грамаж Процент
Креатин Монохидрат 5 г 0%
Общо Калории 15 0%

За Енергийни продукти Виж всички 209 продуктa

Енергийните суплементи на първо място изпълняват роля на енергайзери и действат ободряващо и тонизиращо. Затова често се приемат преди тренировка. Енергийните продукти  ускоряват обмяната на веществата и термогенезата и са ефективна помощ при диети и начини на отслабване.

Коментари към Creatine 1500 mg - 100 tabs

Добави коментар
Креатин монохидрат за енергия Creatine 1500 mg - 100 tabs не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Енергийни продукти на NOW Foods, моля свържете се с нас на 0879202042.