Creatine - 300 гр

Продукт №: G001745
Код на производителя: SC0714

Креатин монохидрат

Креатин монохидрата доставя необходимите креатинови молекули за поддържане нивата на фосфокреатина, който осигурява енергия за работещите мускули. Този процес е важен за възстановяването на АТФ в мускулите по време на изтензивна тренировка. 

Когато започвате програма за прием на креатин е възможно и дори задължително, да принудите мускулните клетки да складират необичайно високи количества креатин. Затова, в началото на всеки цикъл за прием на креатин се прави т. нар. зареждаща фаза. Тя е последвана от поддържащ период, през който дневния прием на креатин е в значително по-ниски дози. 


23.66лв.

Начин на приемане

Зареждаща фаза (1-ва седмица): Осигурете по една доза (1 чаена лъжичка) креатин за всеки 15 килограма телесно тегло. Поддържаща фаза (след 1-та седмица): Приемайте по 1 доза креатин за всеки 30 килограма телесно тегло. Приемайте креатина след тренировка и преди хранене, заедно с прости въглехидрати

Каква цел има

За напомпване и прилив на енергия.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 60 дози
Количество в опаковка 300 грама
Количестно на доза 5.00 грама
Съставка Грамаж Процент
Креатин Монохидрат 5 гр 0%

За Монохидрат Виж всички 71 продуктa

Ролята на креатина в организма е свързана с процесите на мускулното съкращение.Креатинът е аминокиселина, която в естественото си състояние се намира в гръбначните организми и подпомага доставянето на енергия към мускулите и нервите. Креатинът е открит през 1862 г. от Мишел Йожен Шеврьол като част от мускулите. Основен източник на енергия за него е аденозинтрифосфатът (АТФ), който се разгражда до аденозиндифосфат (АДФ). Съдържанието на АТФ в мускулите е малко и когато е необходимо да се извършва по-продължителна мускулна работа, той трябва да се ресинтезира бързо. Възстановяването от АДФ до АТФ в анаеробна фаза се извършва с помощта на креатинфосфата. Основната функция на креатина е увеличаването на енергийния резерв в мускулите.

Коментари към Creatine - 300 гр

Добави коментар
Креатин монохидрат Creatine - 300 гр не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Монохидрат на SCITEC Nutrition, моля свържете се с нас на 0879202042.