Creatine 500 г

Продукт №: G002202
Код на производителя: crea

Креатин

  • Марка:

CytoSport Креатинът увеличава физическите способности  чрез предоставяне с пет грама патентована Creapure суровина. Creapure е немски креатин монохидрат на прах, разработена за оптимална ефикасност, 100% чистота.
CytoSport Креатинът е предназначена да осигури на атлетите всички предимства  и да подсили мускулите по естествен начин. CytoSport Creatine Monohydrate улеснява производството на АТР, укрепва мускулната контракция, хидратира мускулните клетки и увеличава обема им. С модерната Creatine Monohydrate формула, спортистите, естествено могат да увеличат тяхната мощност, повишат на тяхната издръжливост и засилят възможностите си за изграждане на мускули.


54.27лв.
Поръчай на:

Сходни Търсения

Подходящо за

Начин на приемане

1 м.л. = 5 г

Каква цел има

Става главният източник на енергия в организма.

Странични ефекти

няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 100 дози
Количество в опаковка 500г
Количестно на доза 5.00г
Съставка Грамаж Процент
Креатин Монохидрат 5 г 0%

За Монохидрат Виж всички 71 продуктa

Ролята на креатина в организма е свързана с процесите на мускулното съкращение.Креатинът е аминокиселина, която в естественото си състояние се намира в гръбначните организми и подпомага доставянето на енергия към мускулите и нервите. Креатинът е открит през 1862 г. от Мишел Йожен Шеврьол като част от мускулите. Основен източник на енергия за него е аденозинтрифосфатът (АТФ), който се разгражда до аденозиндифосфат (АДФ). Съдържанието на АТФ в мускулите е малко и когато е необходимо да се извършва по-продължителна мускулна работа, той трябва да се ресинтезира бързо. Възстановяването от АДФ до АТФ в анаеробна фаза се извършва с помощта на креатинфосфата. Основната функция на креатина е увеличаването на енергийния резерв в мускулите.

Коментари към Creatine 500 г

Добави коментар
Креатин Creatine 500 г не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Монохидрат на , моля свържете се с нас на 0879202042.