CREATINE BOMB 2

Продукт №: G002937
Код на производителя: JK31

Комплексен креатин

  • Марка:

Хранителната добавка CREATINE BOMB 2 е бързо възстановяваща енергийните ресурси на организма и противодейства на  разрушителните катаболни процеси. Тя е насочена към спортисти от силовите и скоростносоловите спортове подложени на интензивни тренировъчни натоварвания.   Използваща уникалните билки TERRESTRIS и MACA  тя стимулира отделянето на тестостерона и особено дейността  на мускулно изграждащите хормони. Най-безопасният и доказан начин за повишаване на мъжкият тестостерон  е използването на екстракт от билката TRIBULUS TERRESTRIS.


31.08лв.

Начин на приемане

1 лъжица (40 гр.) се разтваря в чаша вода. Разбърква се и се изпива веднага, без да се чака да се утаи.

Каква цел има

Вътановяване на енергийните ресурси на организма и стимулираща мускулно изграждащите хормони.

Странични ефекти

Няма.

Хранителни факти

Дози в опаковката 13
Количество в опаковка 500gr
Количестно на доза 38.46gr

За Комплексни креатини Виж всички 38 продуктa

Всвки един вид креатин изпълнява различна функция и има различна химична реакция, всеки един от тях се свързва по различен начин с клетките в тялото ни. Под комплексни креатини разбираме, че са съвкупност от всеки вид креатин за да стимулира максималния ефeкт от добавката креатин. Има различни видове креатин такива който задържат вода в клетките и такива които стимулират само енергийните нива в организма. Креатинът благоприятства производителността на мускулите (сила и издръжливост) като участва в синтезата на аденозинтрифосфат (АТФ).

Коментари към CREATINE BOMB 2

Добави коментар
Комплексен креатин CREATINE BOMB 2 не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Комплексни креатини на , моля свържете се с нас на 0879202042.