Creatine Capsules 200 Caps.

Продукт №: G003995
Код на производителя: 15745

Формула с креатин 200 капсули

  • Марка:

Creatine Capsules съдържат аминокиселината креатин монохидрат, която насърчава растежа на чистата мускулна маса и засилва производството на хормона на растежа. Креатиновият монохидрат ускорява процесите на възстановяване след силови тренировки, подобрява издръжливостта и увеличава мускулната сила и енергия. Също така, тази аминокиселина неутрализира вредното действие на млечната киселина, елиминира катаболните процеси и предпазва от загуба на чиста мускулна маса.

Creatine Capsules регулират азотния баланс в организма, контролират секрецията на инсулин и намаляват чувството на умора по време на високоинтензивни тренировки. Креатиновият монохидрат намалява чувството на скованост, елиминира риска от поява на мускулна треска и има благоприятно действие върху храносмилателната система.

 В една капсула се съдържа 880мг креатин.


51.49лв.

Начин на приемане

За най-добър резултат приемайте по 4 капсъли всеки ден.

Каква цел има

За увеличаване на мускулната маса, за повече сила, енергия и издръжливост

Странични ефекти

Няма

За Комплексни креатини Виж всички 38 продуктa

Всвки един вид креатин изпълнява различна функция и има различна химична реакция, всеки един от тях се свързва по различен начин с клетките в тялото ни. Под комплексни креатини разбираме, че са съвкупност от всеки вид креатин за да стимулира максималния ефeкт от добавката креатин. Има различни видове креатин такива който задържат вода в клетките и такива които стимулират само енергийните нива в организма. Креатинът благоприятства производителността на мускулите (сила и издръжливост) като участва в синтезата на аденозинтрифосфат (АТФ).

Коментари към Creatine Capsules 200 Caps.

Добави коментар
Формула с креатин 200 капсули Creatine Capsules 200 Caps. не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Комплексни креатини на , моля свържете се с нас на 0879202042.