Creatine Ethyl Ester 50gr

Продукт №: G002925
Код на производителя: JK30

Естерифициран Креатин

  • Марка:
  • Вкус: Череша

За да  повишите муслулната си сила и мощността на тялото  опитайте Creatine Ethyl Ester и веднага ще забележите дорите резултати. Това е естерифициран креатин . Ефектът от креатина зависи от  проникването през клетъчната мембрана и тази му способност  влияе върху клетъчните функции. За разлика от обикновенният монохидрат, които се абсорбира бавно от тялото, Creatine Ethyl Ester е значително по-активен и бърз.Това  обяснява защо монохидратния протеин има  по-ниска дозировка на креатин естер, което елиминира конвертирането му в креатинин. Напълно разтворим във вода. Заради  горчивия му вкус се  предлага с безкалориен подсладител  и с вкус на череша.


12.62лв.

Начин на приемане

2 лъжички-(2гр) се разтварят във вода и се приемат 30 мин. преди тренировка.

Каква цел има

Повишаване на мускулната сила и мощ.

Странични ефекти

Няма.

Хранителни факти

Дози в опаковката 25
Количество в опаковка 50gr
Количестно на доза 2.00gr

За Етил Естер Виж всички 13 продуктa

Креатин Етил Естер се усвоява и се разтваря далеч по-добре от монохидратите. Тази съставка е съединение на креатин с естерна група. Интересно при него е, че няма излишна хидратация на мускулната клетка, а и не се препоръчват циклични приеми. 

Коментари към Creatine Ethyl Ester 50gr

Добави коментар
Естерифициран Креатин Creatine Ethyl Ester 50gr не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Етил Естер на , моля свържете се с нас на 0879202042.